modrá obloha

modrá obloha

středa 8. června 2011

Vědci obrátili. Pobyt na poledním slunci je zdravý

Vědci zcela změnili názor na opalování. Zatímco dříve po desetiletí tvrdili, že je opalování se na poledním slunci zdraví škodlivé, dnes si myslí opak.


Nebezpečí, které v podobě možného vzniku rakoviny kůže přináší lidské pokožce ostré slunce, údajně zcela vyvažují, ba dokonce převažují kladné účinky, které organizmu přináší vznikající vitamín D.

Celý článek najdete na stránkách TV n@va:

Tak vida a už to z nich leze. Začínají příznávat potřebu slunce. Jak jim ještě dlouho bude trvat, než přiznají chemtrails, geoengineering, škodlivost GMO potravin a další věci?

A co vy? Vyhýbáte se slunci a nosíte tmavé brýle?

7 komentářů:

  1. Ano, polední slunce je nejlépe sledovat ve stínu sklípku a při červeném vínku. Tímto zdravím pana Zákopčáníka (našeho prvního a posledního meteorologa-profesionála)a jeho: "slunce v duši".
    P.S. Vědci neustále tápají. Doktoři každý den léčí a příroda nás uzdravuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Slunci jsem se nevyhýbala nikdy a hodlám v tom pokračovat. NAOPAK cítím velký NEDOSTATEK SLUNCE, i když venku pobývám, jak to jen jde..
    Mažu se biokokosákem nebo olivovým olejem (hádejte, co s vaší kůží udělá krém na opalování s faktorem - že nepropustí UVB je jasný, ale to není vše....) a sluneční brýle nenosím. Nemyslím si, že je to nezbytné. Zrak mám vynikající a podle mě Slunko prospívá i očím...Tak to je můj názor:)
    Mějte se,
    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  3. Od dubna do října, každý rok, jen, co vysvitne sluníčko, trávím čas od 12.OO do 13.00 na přímém slunci. Mám to štěstí, že mohu polední pauzu trávit doma na zahradě. Miluju to!!!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Slnko je energia, ktoru potrebuje kazdy z nas. Skoda ze nam svieti coraz menej...
    D3 je najlepsi zo Slniecka. Spomente si, ako na vas posobi pochmurne a dazdive pocasie na jesen a ako ozijete na jar, ked je viac slnecneho svetla.

    OdpovědětVymazat
  5. ....KUKANIE DO SLNKA ROBI SVETLO V DUSI

    OdpovědětVymazat
  6. Jemný ranní sungazing také není k zahození...

    OdpovědětVymazat
  7. Nenosením okuliarov sa vraj veľmi priaznivo aktivuje činnosť našich vnútorných orgánov .. opäť nezhoda medzi tým, čo je nám "vtľkané" do hlavy a možnou pravdou, ktorá je úplne inde.. :-)inak, už len to negatívne hodnotenie slnečného smrtiaceho žiarenia v médiách v nás musí vybudovať negatívne prijímanie žiarenia ako takého. Nečudo, že sa potom toto žiarenie v nás samých prejavuje ako jed, nie?

    OdpovědětVymazat