modrá obloha

modrá obloha

středa 29. června 2011

Geoengineering na Balkáně

Vrátil jsem se z Dalmácie (střed Chorvatska). Obloha byla samá čára ve dne i v noci, stejně jako je zvykem u nás. V porovnání s předchozími roky bych řekl, že je to tam rok od roku horší a letadla jsou více a více aktivnější. Jako ukázku vkládám několik fotografií.






V pondělí 20 června však došlo ke zlomu a od toho dne létala letadla bez čar, nebo čáry okamžitě mizeli. Možná chemtrailsové letadla potřebovali nad střední Evropou, aby mohli vyrábět deště a tornáda a tak je od tama stáhli.

Opaloval jsem se na slunci bez slunečních brýlí a rakovinotvorných krémů. Mazal jsem se jen párkrát (když jsem to na slunci přehnal) olivovým olejem. Doporučuji vám při dlouhodobém pobytu na slunci to samé. Krásně se opálíte a vyrobíte si dostatek vitamínu D3. Ty dny bez chemočar byla perfektní viditelnost a krásné západy slunce (nebo dvou sluncí?) jaké v ČR nepamatuju.




Přeji vám pěknou dovolenou, krásné počasí a modrou oblohou bez chemočar.

6 komentářů:

  1. Díky za pěkné fotky. Tady na jižní Moravě taky bez chemtrails - už 3 dny. Zdravím.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, nejako to dávkujú a robia prestávky.
    Ja som bola inde, ako som písala prvé týždne bez chemtrails, krásne modré nebo a slnko.
    A potom zlom, pár dní samé čiary, ťahané čmuhy medzi prírodnými baránkami a dva dni grey.
    Aspoň dajaký úžitok som tam zasiala,
    slepúchovi /dcéra/ som to ukázala a nebola nadšená. - napadá mi, že čo keď si požičiavajú lietadlá aj medzi kontinentami, lebo dátum na to ukazuje. :-/
    Mám otázočku, tie dve slnká si tam BlanklyFlock
    videl na vlastné oči, real ??
    Bo/ena

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že ti, kteří se radují, že nebe je někdy bez čar, tedy bez chemtrails, se mýlí !!! Letadla létají ve stejném množství, ale vypouští v tu dobu jiné chemické látky, které se rychleji rozptýlí.
    Přesto, že je obloha modrá, je stále zamlžená. To, že v Dalmácii při zdánlivě čisté obloze jsou na fotce dvě Slunce, znamená spíš jeho odraz v chemickém oparu.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím naprosto s 1.00
    Jinak, po zveřejnění včerejšího článku o Olgacomu na Orgonetu http://orgo-net.blogspot.com/2011/06/spojeni-mezi-nwo-chemtrails-spolecnosti.html mi přestalo fungovat vyvěšování a upravování příspěvků, takže prozatím nemůžu nic publikovat. Doufám, že je to dočasné.
    Myslím, že z článku jasně vyplynula podstatná inoformace - chemtrails existují mimo jiné proto, že chemické společnosti se jejich pomocí zbavují svého chemického odpadu. K tomu jim slouží cateringové společnosti připravující jídlo do letadel. Jako "vedlejšák" naloží i pár kontejnerů s chemikáliemi a ve vzduchu se jich prostě zbaví.
    Proto existují na youtube videa, kde cestující na pravidelných linkách si všimli, že jejich letadlo pokaždé rozprašuje ...

    OdpovědětVymazat
  5. To je v ř*t*.. Já byl naposled u moře před 3-4 rokama a tak zachcaný počasí sem u moře nikdy neviděl, protože se kalsický kondenzační čáry rozprchají, v čím dál větším vedru, rychleji a rychleji....

    Achjo :/

    OdpovědětVymazat
  6. K tomu snímku s druhým "sluncem" : všimněte si, že jeho spodní okraj vstupuje do stínu Země. Ale ne parabolicky, jak by se třeba na Měsíc slušelo, ale ve rtikálně !!!
    Přitom je jasně osvětlená přivrácená strana tohoto objektu, ačkoli je Slunce na opačné jeho straně. Napadá mě ještě jedna věc, a to, zda chemtrailsy mohou způsobit tak extrémní odrazivost slunečního světla, že by mohly tyto odrazy osvítit odvrácenou část vesmírného objektu od Slunce. Pokud to druhé "slunce" není náš Měsíc, pak tu máme zřejmě ve Sluneční soustavě cizí planetu, možná na způsob mateřské mezigalaktické mimozemské lodi.

    OdpovědětVymazat