modrá obloha

modrá obloha

sobota 4. června 2011

The Veritas Show - skvělý zdroj informací v angličtině

"The Veritas Show je alternativní médium pro osvícené mysli po celém světě." Veritas je rádiový pořad s řadou přidružených služeb, kde moderátor Mel Fabrigas mluví s různými lidmi, často autory knih, z celého světa o jejich objevech v oblasti UFO, historie lidstva, konspirace, manipulace lidstva a dalších. Polovina každého pořadu je dostupná zdarma v angličtině na webových stránkách http://www.veritasshow.com/pastshows.html. Pokud alespoň trochu rozumíte anglicky, vřele doporučuji poslechnout. Výborné jsou i starší pořady.

Doporučuji jeden, kde Richard Dolan rozebírá téma oficiálního odhalení existence mimozeměťanů. Popisuje, jak by mohly vypadat bezprostřední okamžiky a jak by se mohl změnit náš život. Také objasňuje, proč má toto téma potenciál vynést na povrch všechny ostatní utajované skutečnosti a vládě, armádě a lhaní lidem, a může tak spustit celkovou transformaci světa a poté i konec NWO:



Úryvek z abstraktu pořadu:
Když popisuje, jak si představuje, kdy by mohla být vhodná chvíle pro odhalení UFO, ideální by bylo páteční odpoledne. Potom by lidé měli celý víkend na ztrávení takové zprávy a odvrátila by se potenciální katastrofa na burzách. Autor předpokládá, že první dny by asi nastala panika, v prvním týdnu by lidé začali pokládat otázky jako proč a jak se stalo, že tato zpráva zůstala utajena po tak dlouho. To přináší otázku zodpovědnosti, která by vyústila v paradoxní situaci mezi lidmi a médii, armádou a vládou, protože by byli obviněni z "nevědomosti příběhu o UFO" a zároveň by se hledaly odpovědi a bezpečnost lidí. Nadnesena byla také myšlenka, že první rok po odhalení by mohl být tak trochu jako na horské dráze, ale společnost by se nakonec stabilizovala a přizpůsobila novému životu, který se objeví zpoza utajovaných skutečností.

Originální text a pořad jsou dostupné zde:
WEB: http://www.veritasshow.com/guests/2011/05may/VS-110506-rdolan.php
PŘÍMÝ ODKAZ: http://radio.veritasshow.com/VS-110506-rdolan-a2d.mp3

1 komentář:

  1. blbecci jako tenhle typek zcela jasne propagujou podprahove ideu projektu Bluebeam. Pruhledne. To ze je to publikovany tady me taky neprekvapuje.Achjo.

    OdpovědětVymazat