modrá obloha

modrá obloha

středa 8. června 2011

Mapa rozmístění HAARP

Pro lepší představu ještě mapka rozmístění, viz http://orgo-net.blogspot.com/2011/03/mapa-rozmisteni-haarpu.html.

3 komentáře:

  1. Díky, měla jsem odkaz na tuto mapu, rozesílala jsem ho mailem, a nyní jsem zjistila, že odkaz je již nefunkční... tato mapka je také postnuta v jednom diskusním vláknu na 911blogu, ale tam se nedá dobře vyhledávat...

    V po zemětřesení v Haiti jsem rozeslala dotaz geofyzikům do AV a Geofyzikálního ústavu, co říkají tomu, že je HAARP v podezření z vybuzení několika zemětřesení /s odkazy na videa - Čína 2008, Japonsko Niigata 2007 epicentrum v největší jaderné elektrárně - tenkrát se nic ještě nestalo, ale mluvil o tom Fulford, radarová data a s texty o varování komise EU před HAARPEM z let 1996 a 1998/. Z těch co mi odpověděli většinA O HAARPu nic nevěděla, a navíc považovali takové věci za hloupost... Možná dnes už mají jiný názor, zaslala jsem jim další mail... ve kterém cituji Ministra obrany USA z r. 1997:

    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    To, že klimatické zbraně existují, visí i na DoD (Department od Defense):

    Presenter: Secretary of Defense William S. Cohen April 28, 1997 8:45 AM EDT

    http://www.defense.gov...riptid=674

    "There are some reports, for example, that some countries have been trying to construct something like an Ebola Virus, and that would be a very dangerous phenomenon, to say the least. Alvin Toeffler has written about this in terms of some scientists in their laboratories trying to devise certain types of pathogens that would be ethnic specific so that they could just eliminate certain ethnic groups and races; and others are designing some sort of engineering, some sort of insects that can destroy specific crops. Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves.

    So there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations. It's real, and that's the reason why we have to intensify our efforts, and that's why this is so important. "

    To bylo uvedeno v odpovědi z roku 1997 na otázku:

    Q: Let me ask you specifically about last week's scare here in Washington, and what we might have learned from how prepared we are to deal with that (inaudible), at B'nai Brith.

    _____________

    Inaudible měl být česky "špion".

    Hledala jsem právě k tomu i mapku, tak jim ještě zašlu odkaz na tuto stránku...

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/haarp--pravda-o-nejdesivejsi-zbrani-sveta/

    OdpovědětVymazat
  3. HAARP a chemtrails


    http://www.youtube.com/watch?v=lGkYxdkjfxE&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat