modrá obloha

modrá obloha

úterý 30. srpna 2011

Pandemie slepeckých brýlí

Víte, jaká konspirace je největší? Ta, že slunce je zlo a proto je před ním potřeba se chránit. Pokud možno pomocí slepeckých brýlí a rakovinotvorných krémů s co největším faktorem strachu.


Stačí, se jen podívat z okna kolik oveček nosí na hlavě (někdy na nose, někdy místo čepice) černé brýle. Místo toho aby vylezli na slunce a vyrobili si dostatek vitamínu D3, který budou na podzim potřebovat, dělají pravý opak. Co by ne, na podzim si nechají píchnout vak-cínu proti všemu možnému což povede jen k podlomení zdraví a imunitního systému. Ale každého volba. Mě jen těší, že se probouzí další a další lidé, kteří už to těm farmaceutickým korporacím a všeobecné propagandě nežerou.


"I'm so cool with my new sunglasses!"
Je jen na vás, jak se rozhodnete vy :o)



V očích jsou senzory, když si je zakrýváte černými skly, neprodukuje vaše tělo potřebné látky pro tělo vystavené slunečnímu záření. Nevzniká tímto problém těm, kteří nosí černé brýle? Proč jsou tihle lidé (hlavně starší) už od pohledu nemocni na rozdíl od těch, kteří černé brýle nenosí? Všimli jste si toho?

10 komentářů:

  1. Well done! todle tema je v UK specialne importovane mezi lidi, za vse na kuzi muze slunicko. Jen skoda, ze si lide nevzpomeli, ze prvni kdo by to poznal, ze je neco spatne se sluncem je strom,rostlina ci zvire..kdyz mazat tak olivov.olejem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tím,že patlat na sebe ochranné krémy je blbost.Ale s těmi brýlemi ,to je dost zcestné.I dioptrické brýle nepropouštějí(nebo silně zeslabují) UV záření,takže každý,kdo musí nosit dioptrické brýle ,by si zacláněl ty senzory?A další problém-až bude z Vás někdo,mít vážný problém s "připáleným" znamínkem,budete zpívat jinak.Ale platí-všeho s mírou,i toho slunění.A ty obrázky dítěte se slunečními brýlemi-to je laciný trik.Když jsem byl dítě,několikrát jsem(o žních na poli) utrpěl sluneční "slepotu",asi jako na sněhu-to proto,že mně nikdo z "moudrých"dospěláků nedal ani kšiltovku,natož tmavý brýle.A v mateřince mně několikrát upekli záda "do živýho".

    OdpovědětVymazat
  3. jo, máš pravdu, myslím si ešte, že ľudia čo nosia slnečné okuliare sa boja aby im nebolo vidieť oči.
    Lebo sú zakuklení potmehúdi a zbabelci.
    Bo :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Je to podložené? Nějaký zdroj? Opalovací krémy jsou zřejmě jedy, ale sluneční brýle že škodí? Dokaž to...

    OdpovědětVymazat
  5. Slnko je radosť, život, láska. Kašlite na konšpiračne teórie. Jednoducho to pocíťte. Neutekajte pred ním. Otvorte sa mu.

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlas, já se brýlím a skrýváním pokožky na slunci vyvarovávám :o)

    Miluji Slunce! a dívání se do Slunce při západu a východu :o))

    Jen doporučení a takové delší počteníčko:
    http://karolinaloskotova.blog.cz/1104/1-lecivy-potencial-slunce

    OdpovědětVymazat
  7. Že by se nošení černých brýlí rovnalo těm v trilogii Matrixu ? Je však známo léčení světlem i léčení tmou. Tak zase "babo raď"...

    OdpovědětVymazat
  8. typická kravina, uv záření způsobuje degeneraci všeho živého, a vše živé se před tímto zářením naučilo chránit. Problém je v lidech, kteří těmto debilitám co jsou nahoře napsané věří. UV záření není nic zdravého, kdybyste všichni ti "vědci" v této diskuzi dávali pozor ve škole, nemohli byste věřit takové donebevolající debilitě. Už vás napadlo, že konspiracemi není realita, ale právě tyhle "konsiprační teorie"? Že ti co chtějí manipulovat s realitou to dělají právě vyráběním takových kravin jako je tato teorie, nepodložená jediným objektivním názorem.

    OdpovědětVymazat
  9. typická kravina, uv záření způsobuje degeneraci všeho živého, a vše živé se před tímto zářením naučilo chránit. Problém je v lidech, kteří těmto debilitám co jsou nahoře napsané věří. UV záření není nic zdravého, kdybyste všichni ti "vědci" v této diskuzi dávali pozor ve škole, nemohli byste věřit takové do nebe volající debilitě. Už vás napadlo, že konspiracemi není realita, ale právě tyhle "konsiprační teorie"? Že ti co chtějí manipulovat s realitou to dělají právě vyráběním takových kravin jako je tato teorie, nepodložená jediným objektivním názorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to sem napsal ještě potřetí pane Frolich, ať tomu ovce uvěří :o)

      Vymazat