modrá obloha

modrá obloha

úterý 23. srpna 2011

Dnešní chemoterapie

Kdo říká, že již letadla přestávají sypat, by dnes měl zvednout hlavu a uvidí opak.

To je jasné, jak by jinak ovcím vysvětlili 50 stupňů ve stínu? To raději udělají chemickou mlhu...


8 komentářů:

  1. Je to tak. V tom čase, keď sme si všimli že nesypú, naozaj nesypali. V našej oblasti to trvalo približne mesiac. Hneď po tom, ako sa o tom ľudia začali baviť, okrem iného na OrgoNete, začali opäť masívne práškovať. No a práškujú stále.

    OdpovědětVymazat
  2. Mimochodom, mne osobne octovanie vôbec nefunguje.

    OdpovědětVymazat
  3. Chemie se opakuje po několika dnech. Silná byla tuto neděli. Včera bylo cítit agresivitu ve vzduchu. V průběhu několika málo dní (od práškování) lze očekávat uměle vyvolané bouřky, které jdou většinou plošně přes celou republiku. Letos se pravidelně bouřková jádra rovnají do osy.

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tak. Ráno nad Prahou bylo několik základních čar od severozápadu k jihovýchodu. Ukázkově se z nich udělaly něco jako záclony, jak vítr unáší aplikovaný prášek.
    Výsledkem je bělavě zářivé dusno bez vánku. Kdyby to nechali být, slunce by nad městem ohřálo natolik, že by rychle samovolně stoupal a na uprázdněné místo by se ve formě vánku tlačil chladnější vzduch z chladnějších zelených, tedy nezastavěných ploch.
    Zločinci nastříkaná clona tomuhle procesu odebírá potřebnou energii.
    Správně by se stalo tohle - silný stoupavý proud vzduchu by se dostal do výšky, kde mu fyzikální podmínky neumožňují v sobě držet vlhkost. Zdrclo by se to a spadlo na zem. Říká se tomu déšť.
    Zařadil jsem do svýho čajovýho programu šišák bajkalský a lýko z tawari amarillo. Účinek antioxidační, antimutagenní, protileukemický, antirevmatický, antikarcinogenní, antivirální, cytotoxický, imunostimulační a podporuje vylučování kovů z těla.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Vsimol som si, ze zase sprejuju. A co sposobuje podla vas tie vysoke teploty?

    OdpovědětVymazat
  6. Amerika se třese v základech! Zasáhlo ji 30.8. zemětřesení 5.8Mag v seismicky nulové oblasti a evakuovali i Pentagon!
    PS:"Kdo seje vítr(HAARP), bude sklízet BOUŘI!!"

    OdpovědětVymazat
  7. Jakje vidět v boji o světovou moc prudce přitvrdilo !!! Zdá se, že poklidné korporátně kapitalistické hry banksterů a jejich politických přisluhovačů končí !!! Ten nukleární útok na podzemní CIA tunely byl novodobý "výstřel z Aurory"!!! Jak bylo předpovězeno,na podzim 2011 se ve světě něco velmi důležitého pro další vývoj transformace semele !!! Doufám, že NWO bude postaveno na hliněných nohách jako Golem. Co s takovým, už z historie víme ...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj všichni, sprejujou stále. Hodně lítají v noci a pak, skrze tu krásnou šedivou oblohu to přes den není vidět. Stačí si vzít sluneční brýle a chvíli sledovat. Vůbec to neomezili. Tedy, možná trochu oproti březnu a dubnu. To asi sypali hliník z Maďarský prasklý nádrže. Milan

    OdpovědětVymazat