modrá obloha

modrá obloha

středa 17. srpna 2011

Ovládání (kontrola) a programování mysli

O tom jak elity se snaží prostřednictvím tzv. kontroly mysli ovládat lidstvo existuje mnoho článků i vystoupení těch, kteří toto zločinné chování elit prohlédli a informují veřejnost. Informují, abychom uvědomovali skutečnosti života – matrixu – v němž zatím žijeme a z něhož se můžeme po mnoha tisíciletích konečně osvobodit. Můžeme, ale musíme být pozorní a ostražití a nenechávat se manipulovat, což znamená nepřehlížet ledajaké „maličkosti“, které "jakoby" přece s naší současností nijak nesouvisí. Děje se tak prostřednictvím vyzařování elektromagnetické energie o určitých frekvencích, chemtrails, TV vysílaní, organizování různých akcí pod falešnou vlajkou, ale také zneužitím filmů, kam se vkládají informace, které oni potřebují, aby lidé v klidu přijali, ba nechali si je tak „implantovat“, dlouho předem a pak vlastně se tito lidé, diváci, stávají i zářičem energie dané události a pomáhají ji „konstruovat“ A když pak skutečnost nastane, jednak je film, příběh většinou v zapomnění (protože většinou jde o braky) a veřejnost již má v sobě energii, která umožní „klidné přijetí bez protestů“.

Jeden takový příklad uvádím níže ve vloženém videu. Jde o sekvenci z filmu, originální název „No escape“ (česky „Útěk z Absolomu“). Film byl do kin uveden v r. 1994 (!!) a jeho děj se odehrává „v budoucnosti (tedy sci-fi, svým způsobem, takže proč věnovat nějakým zmínkám „o minulosti“ nějak extra pozornost, že).

Zajímavý je úvod filmu (ten v ukázce není), kdy na titulcích jede ( v češtině jde o namluvený text při zobrazeném originálním textu), kdy je zde uvedeno :

„V roce 2022 je mezinárodní vězeňský systém provozován privátními korporacemi. Zločinci z celého světa jsou využívání k vytváření zisku. Vězení se stala velkým byznysem.“

Neboli je divákovi vložená informace, že soukromé korporace budou ovládat svět – zvykni si na to !!

A pak přijde to hlavní, proč jsem tuto ukázku dnes vložil. Hned v prvních minutách filmu se dozvíme, že v roce 2011 (těžká minulost) byla v Libyi, v Benghazí válka...

Ukázku jsme našel náhodně na Youtube, kam to krátce předtím vložil nějaký Francouz: Má to celkem pěkně zpracované, tak jsme to nechali tak, jeho francouzskou verzi a doplnili titulky, v závěru titulky nejsou, protože již hovor je veden jen v rámci děje filmu. To pro účely tohoto příspěvku nebylo podstatné...

Ve filmu Absolom 2022 (název ve Francii), v kinech od r. 1994, je jedna scéna, která ukazuje hrdinu filmu (bývalý voják-buřič) jak je povolán ředitelem věznice, ve které byl uvězněn. Ředitel s ním hovoří o jeho minulosti vojáka, zejména v r. 2011, kdy sloužil v Libyi, a poněkud přesněji, Bengházi....

A tady je video s názvem:
"Kdy Holywood predikoval válku v Libyi"

9 komentářů:

  1. Tím je odhaleno, že globalisté-sionisté, se všemi svými frakcemi,mají zpracovaný plán NWO zřejmě již desítky let nazpět, a "jedou" programově podle něho k vytouženému cíli NWO krok za krokem jak nezničitelný a před ničím se stavící stroj!!! Na co nás asi potom Hollywood připravuje ve filmech District 9, Torus, Jádro, Hrozba v poušti,Battle Los Angels a další? Jen připomínám, že dosud není fenomén UFO/USO a ET´s oficiálně uznán za skutečnost, přičemž Evropská komise již letos do svého bruselského aparátu nadelegovala komisařku pro styk s mimozemskými civilizacemi !!! Že by bylo odhalení na spadnutí ???!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Uvědomme si, že Kanada má přes 30 podzemních vojenských základen a její soused USA má přes 140 takových podzemních základen. Po celém světě jde pak nyní o nejméně 1500 podobných objektů, které jsou spojeny v podzemí magneto-levitačními Kruppovými vlaky z Německa a ty jsou schopné dosáhnout až 2 machy (2 387km/h), kde jsou tunely ve vakuovém prostoru, aby se eliminoval odpor vzduchu. S tím sousedí podzemní dálnice. Vezměme v úvahu, že mnohé z těchto základen jsou místy pro bytosti, které zde sídlí po mnoho tisíciletí. Máte dost kuráže tomu uvěřit?

    Všichni patrioti, kteří jsou ochotní odolávat NWO,by si měli uvědomit, že globalisté, kteří se tomu podrobili nejsou jediným problémem !!! Možná, že prodali zbytek z nás s tím, že byli chytřejší a přežijí a nebudou zotročeni jako ti zbývající!!! Co když v roce 2029 má být globální populace masivně redukována, zbývající subjekty zotročeny a odsunuti do podzemních továren k otrocké práci, aby sloužili globální elitě? Tyto úvahy vycházejí od lidí, kteří pracovali nebo ještě pracují na utajovaných vládních nebo vojenských programech, a prosté lidské svědomí je donutilo tyto věci zveřejnit a odhalovat lidstvu hrozbu, která nad nimi visí ???!!!

    Takže zúčtování s lidmi na povrchu, a pak uvržení zbytku do podzemních koncentráků nápadně se podobající tomu marsovskému z filmu Total Recall, odkud budou mít zákaz vycházení na povrch Země, jako tomu bylo v případě replikantů ve filmu Blade Runner. Zdá se, že tyto filmy nám ukazují víc, než jsme schopni pochopit !!!

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.youtube.com/watch?v=erRNyxii7NY

    OdpovědětVymazat
  4. Okamžitě si zálohujte to video, pokud to jen půjde...

    OdpovědětVymazat
  5. A je to tady !!! Cílený chemtrails !!! Už mi docvaklo, co tím jeden turista z Austrálie /čechoaustralan/, který pracuje na výzkumných vojenských projektech, myslel, když mluvil o technologiích v moci USA, které dokáží ničit konkrétní oblasti podle stupně "potřeby". To znamená, že účelem chemtrails jsou vojenské cíle. A ty cíle jsou "problémové oblasti". Mezi ně patří i ČR : vzpomeňte si na referendum o radarech, o odmítání přijetí Lisabonské smlouvy,o odmítání sanací zločineckých bankéřů, o protestech proti válkám v Iráku a v Lybii atd. Jo,jo, chováte se jak červení mravenci? Chemtrails a GMO na vás, vy už vyměknete !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jeden odkaz,ktery by k tomuto clanku sedel,je dopis Alberta Pika jeho priteli Giussepu Massinimu.Oba dva panove byli sv.zednari vysokeho stupne.V onom zminenem dopise se mluvi o vyvolani 3 sv.valek a az me mrazi,kdyz clovek tento dopis,ktery je mimochodem psan v 18.ctem stoleti cte.Nebot to co se dnes deje v muslimskych svetech je tam popisovano,takze ano jedou podle planu.Vice kdyz se zada do Googlu Dopis Alberta Pika.A jeste typ na zajimavy film,ktery bezel v konech v roce 1988 od rez.Johna Carpentnera (Oni ziji)

    OdpovědětVymazat
  7. Natural remedies help the body's immunity system by assisting in the regeneration of good bacteria in the body. When a patient comes to me with symptoms of this disorder, I do not respond with mind-dulling medications or invasive techniques. And, for individuals who are eligible for both CLASS and Medicaid, a portion of the CLASS benefits will be used to offset the costs to Medicaid. The following year, at the age of thirty-eight, he matriculated at the Louisville Dental College in Kentucky, where he remained until he was graduated. ’ ”   The final breaking point, she says, was when he said he wanted to move his ex-stripper girlfriend in with them.

    my weblog: inter american development bank job

    OdpovědětVymazat
  8. Psychologický virus na internetu.Tak bych to nazval já.
    Pokud se budete zajímat o takové téma dlouhodobě připravte se
    na to že se vám do hlavy dostane psychologický PAVOUK.
    Pak doporučuji přestat se zajímat o takové téma.
    Je to jen psychologická zbraň.

    OdpovědětVymazat