modrá obloha

modrá obloha

pátek 30. září 2011

Človíčci a miliardová hra "na doktory"

… aneb jak se to na nás hraje, a nejen v případě rakoviny.

Rakovina nezpůsobuje těžkou nevolnost a zvracení jako chemoterapie.

Rakovina není příčinou úplné ztráty vlasů jako chemoterapie.


Rakovina nezpůsobuje těžké průjmy či zácpy a zhnisaná ústa, to jsou vedlejší účinky chemoterapie. A kromě nich je prémií za poslušnou účast ve hře černý Petr, ovšem prodávaný jako žolík - spousta dlouhodobých následků, které chemoterapie prokazatelně způsobují. Mohou permanentně poškodit srdce, plíce, reprodukční orgány, nervy či jiné části těla. Ačkoli jsou široce užívány k "ošetření" (ne k vyhubení či vyléčení) rakovinových buněk, většina podaného jedu působí na části těla, které nejsou rakovinou přímo ovlivněny. Nežádoucím důsledkům se říká "komplikace při léčení" nebo "vedlejší účinky léčebného postupu". Je děsné si uvědomit, že miliony lidí nezemřely na rakovinu, ale právě v důsledku těchto "komplikací" či kvůli "vedlejším účinkům" léčebných postupů.

"Na lékaře je naléháno, aby byli při nabízení léčby pacientům smrtelně nemocných rakovinami opatrnější, protože chemoterapie často přinese víc škod, než užitku." – Ralph W. Moss, autor knihy Cancer lndustry Důvěrný národní průzkum výsledků léčení a úmrtí pacientů (NCEPOD) v USA odhalil, že více než čtyři z deseti chemoterapeutických pacientů ke konci života trpěli potenciálně fatálními účinky těchto drog, a léčba byla u téměř pětiny případů "nevhodná". Při studii zahrnující více, než 600 rakovinových pacientů, bylo zjištěno, že mimo ty, kteří zemřeli už do 30 dnů po ošetření, způsobila chemoterapie urychlení úmrtí u 27% případů.

Anne, pacientka, která chemoterapii sama prodělala, v knize Cancer Prevention Diet píše: "Má mysl se bouřila při pouhém pomyšlení, že mám dalších šest měsíců dostávat jedy. Při několika příležitostech, mi je lékař ani nemohl podat, kvůli nebezpečně nízkému počtu bílých krvinek. Slíbila jsem svému tělu, že už žádnou chemoterapii ne podstoupím." Anniny zkušenosti vyjadřují pocity většiny pacientů, jenž vysilující chemoterapie nezřídka snášeli po celé měsíce.

Vedlejší účinky, jimiž přitom pacienti trpí a pozorují je u jiných - extrémní nevolnost a zvracení, vypadávání vlasů, hubnutí - to vše jsou indikátory intenzivního pustošení, které chemoterapie v těle působí. Podle Ufe Extension Foundation (Nadace pro prodloužení života), jsou chemoterapeutika "cytotoxická", což znamená, že "zabíjejí extrémně aktivní tělesné buňky". Rakovinové buňky jsou samozřejmě velmi aktivní.

Ale na destruktivní vedlejší účinky chemoterapie citlivě reagují například také vlasové buňky, a hlavně buňky imunitního systému.

Jakoby nestačily tyto vedlejší účinky, léčba rakoviny obvykle zahrnuje operaci a ozařování, tedy postupy, které
s sebou nesou další nebezpečí a vedlejší účinky. Jak píše profesor Null v Complete Encyclopedia of Natural Healing: "Ortodoxní medicína k léčbě rakoviny hojně předepisuje amputaci (prsu), ozáření a chemoterapie, tedy přístup, který popisují jako strategii vyřízni a vypal." Při léčbě rakoviny prsu je bohužel často obecným pravidlem amputace ovlivněného orgánu, otrava těla chemoterapiemi a následné těžké ublížení tělu ozařováním.

Profesor Null popisuje zkušenost jedné ženy s tradičním lékařským přístupem k léčení rakoviny prsu:" .. tři dny poté už měla amputované prsy. Následovala série chemoterapií, vypadaly jí vlasy a 24 hodin denně zvracela. Nemohla v sobě udržet žádné jídlo. Pak přišli s ozařováním, spálili jí kůži a zlomili dvě žebra ... " a uzavírá: "Většina lidí netuší jak je ozáření nebezpečné. Viděl jsem dost. Nedotkl bych se žádného z postupů této medicíny ani třímetrovou tyčí."

Chirurgické vyjmutí části těla postižené nádorem samozřejmě také má doprovodné následky. Vyžaduje nejen normální zotavení, jako po každé operaci, ale také zvládnutí psychologických účinků spojených se ztrátou části těla.

Ačkoliv nemocní nadále strádají na vedlejší účinky chemoterapie a dalších metod tradiční rakovinové léčby, skutečností je, že i podle názoru spousty praktických lékařů jde o zbytečná ošetření, která často víc uškodí, než pomohou. Jako odpověď na četné vedlejší účinky chemoterapie, Dr. Atkins v Burton Goldbergově Alternative Medicine říká: "Doporučil bych ji pouze v situacích, u nichž je chemoterapie prokazatelně účinná a léčí. Obecně by to mohlo být pouze v případech testikulární rakoviny."

Mnozí si také myslí. že ke špatným koncům někdy vede i chirurgický zákrok: například biopsie opravdu může rozptýlit rakovinové buňky po těle. "Nejextrémnějším příkladem zcela nemístně uplatněné rakovinové terapie je léčba po klamných pozitivních rakovinových diagnózách - což je běžnější, než bychom chtěli věřit," píší autoři knihy Critical Condition, Donald L. Barlett a James B. Steele.

Jednou z nejstinnějších stránek léčby rakoviny chemoterapiemi je skutečnost, že útočí nejen na rakovinové, ale i na všechny ostatní rychle rostoucí zdravé buňky, včetně těch v kostní dřeni a dalších oblastech imunitního systému.
Proč se tedy tyto evidentně destruktivní prostředky neustále používají? Odpověď zní: "Pro peníze a zisk."

Do rakovinového výzkumu a léčby proudí obrovské finanční prostředky. Přežití celého bohatě dotovaného spolku okolo tohoto výzkumu závisí NA NENALEZENÍ léčby vedoucí k vyléčení. Jsou přímo závislí na miliónech ve formě státních vědeckých grantů, a dalších miliónech poskytovaných v dobrém úmyslu veřejností formou sbírek pořádaných už po desetiletí zbytnělými nadacemi, které z nich rovněž žijí. Společnost zoufale toužící po léčbě nevědomky poskytuje miliardy dolarů skupině lidí, kteří pochopitelně nemají nejmenší chuť vůbec něco objevit.
Nikdo nad nimi nemá kontrolu, tak proč by prostě neshrábli peníze, a ani se nepokoušeli hledat účinnou léčbu?

Kdyby ji nalezli, nebo to přinejmenším deklarovali, mohly by zavřít všechny po penězích lačnící výzkumné laboratoře po celém světě. Kdyby léčba fungovala formou radiologie, mohly by zastavit provoz všechny rakovinové kliniky na světě. Kdyby byl k dispozici jakýkoli účinný lék, ocitly by se nasuchu farmaceutické společnosti (a v podstatě i většina onkologů, novodobých dealerů každodenních dávek legálních drog).

Říká se, že jen American Cancer Society investovala od roku 1946 do výzkumu za účelem nalézt lék na rakovinu přes 2 miliardy dolarů. Výdaje na léčbu rakovin v roce 1990 činily 27 miliard dolarů. V roce 2008 už to byl víc, než trojnásobek - tučných 90 miliard.Masivní růst výdajů způsobil především rapidní růst cen za nové bezcenné "léky" (drogy sloužících pouze k prodloužení léčby - ne k vyléčení), roboty vybavené operační sály a radiologická pracoviště (k život ohrožující léčbě – ne k vyléčení), a kvůli rostoucímu počtu lidí, jimž podvodně diagnostikovali nevyléčitelnou rakovinu.

Těch 90 miliard dolarů na "výzkum a léčbu" bylo ovšem vyplýtváno zbytečně, protože pro léčbu rakoviny je zde celá řada účinných léčebných postupů – a všechny jsou přirozené a bezpečné, finančně dostupné a všechny se opět a opět osvědčují. Jestliže je tradiční způsob léčení rakoviny moderní medicínou neefektivní, a tělo jako celek vždy poškodí, jaké máme možnosti?

( … pokračování …)

Přirozenou cestou tvořený protein, zjištěný v lidském těle, cíleně hubí rakovinové buňky bez použití chemoterapeutických jedů. Zdravotnický průmysl to ví. Vědí to farmaceutické společnosti. Ví to i státní orgány. Jedinými, kdo o tom neví, jste vy. Kdybyste to věděli, neumírali byste na rakoviny.

Tak jak? Budete si s nimi ještě hrát "na doktory"?


Zdroj: WM Magazín

Celý článek najdete v časopise WM Magazín číslo 116


38 komentářů:

  1. Chýba tu návod na liečenie rakoviny. Žiaden takýto návod neexistuje, pretože rakovina nie je choroba. Ďalší zbytočný článok.

    OdpovědětVymazat
  2. Plkám, plkáš, plkáme, až míru svou neznáme
    málo tím ve světě spraví, kdo vše na svou hlavu staví

    OdpovědětVymazat
  3. bludy,bludy.bludy chemoterapie prodluzuje zivot je to dokazany delam v zdravot. pred chemo mneli pacienti s rakovinou mesice zivota ted roky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu věříte, že stříknutím těch nejprudších jedů do žil se prodlouží život? :o)
      Proč třeba jedna nejmenovaná zpěvačka, která propaguje tuhle zvrácenou terapii nepřizná, že se nějakou dobu nenáviděla s matkou a sestrou (s největší pravděpodobností příčina rakoviny), a během "léčby" se usmířili a její problém tak zmizel? Proč dělá reklamu tomuto zvrácenému průmyslu? Má z toho nějaký profit???

      Vymazat
  4. Anonymní 12. listopadu 2011 21:27:

    A teď tu o Budulínkovi :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Pracuji na onkologii a nikdy bych na chemoterapii nešla. Chemo pacientovi odbourá imunitní systém (chemo totiž zabíjí leukocyty), který doposud držel nemoc na uzdě, pak už vždy náselduje rychlý proces. Než rakovina zabije neléčeného člověka trvá třeba 25 let. Tolik zmiňované prodlužování života je pouze maketingovým argumentem farmaceutického průmyslu a medicíny. Prodloužení života totiž nelze vyvrátit ani dokázat. Dalším faktem zůstává, že naprostá většina těch, co se na chemo vysrali, poté žijí mnohem déle, než jim lékař slíbil jako maximum při použití cheamoterapie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím tomu. Moje maminka po nasazení chemo za dva dny zemřela. Jsem přesvědčena, že kdyby to jedovaté svinstvo odmítla, život by si určitě prodloužila. Věřila doktorům a do nemocnice šla s nadějí. Bohužel se už nevrátila.

      Vymazat
  6. Anonymní řekl(a)...
    "Pracuji na onkologii a nikdy bych na chemoterapii nešla."
    A proč tedy na té onkologii pracuješ ?

    OdpovědětVymazat
  7. To tam pravdepodobne dela uklizecku. Protoze jako doktorka by rozhodne nemela motivaci tam zustavat zrovna kvuli penezum. Nasi pribuzne pri leukemii provadeli ozarovani (v podstate pri neleceni by takove ozareni bylo na 100% smrtelne do 14 dnu - tusim ze dostala 8Sv + samozrejme chemoterapii). Z 6 lidi prezila jedina co tam zrovna tu lecbu podstupovali. Vybrala si "dobrovolne" a pry by si vybrala znovu protoze ted uz zije cca 8 let navic. Tehdy byly jeji problemy s leukemii v podstate v terminalnim stadiu a tahle "lecba" ji minimalne prodlouzi sanci bejt se svejma detma a zit relativne slusnej zivot. Rozhodne ted funguje, pred lecbou se diky nemoci treba nebyla schopne sama dostat z bytu, zadychalo ji dojiti na zachod. Ted funguje a dokonce i pracuje.

    OdpovědětVymazat
  8. It's hard to find well-informed people in this particular subject, but you sound like you know what you're talking
    abοut! Thаnks

    Take a looκ at mу wеbsite: acne treatments

    OdpovědětVymazat
  9. Nice poѕt. I learn ѕomеthing totally
    new and challengіng on siteѕ I stumbleupоn еvery ԁay.
    It's always useful to read articles from other authors and practice something from other websites.

    my web page Http://community.ensightz.com

    OdpovědětVymazat
  10. Hey thеre! I just wanted to asκ if you еνer have any іsѕues
    with hаckers? My last blog (ωoгdpress) was hаcked and
    I enԁed up loѕing a few months of hard work due to no back
    up. Do you have anу solutions to ρrotect аgainst
    hackers?

    Αlѕo visit my webpagе: Same Chat Room

    OdpovědětVymazat
  11. Attractive еlement οf contеnt.

    I simply stumbled upon yοur website аnd in acceѕsiοn
    caρital to sаy thаt І acquiгe in
    fact enjoуeԁ аccount уοur blоg posts.

    Anyωay I wіll be subscribing оn your feеԁѕ and even Ӏ fulfillment you get entгy
    to cοnstantlу quіcκly.

    Here is my blog :: online chat software

    OdpovědětVymazat
  12. Hеllo it's me, I am also visiting this web site regularly, this web page is in fact pleasant and the users are really sharing nice thoughts.

    Here is my homepage social.easynet.mn

    OdpovědětVymazat
  13. Неllo, Ι think your website might be having broωser compatibility issues.
    When I looκ at уouг ωеbsite in Safari, it loοkѕ
    fine but ωhen оpening in Ιnternеt Explorer, it
    hаs some ovеrlapping. I just wantеd to give you а
    quick heаds up! Other then that, greаt blog!


    Fеel fгeе to visit my web-site -
    proactiv acne treatment

    OdpovědětVymazat
  14. Goοd day! Do you κnow if they make any plugins to assist with Seаrch Εnginе Optimization?

    I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeіng verу good gains.
    ӏf yοu know of any please ѕhare.
    Thank you!

    Visit my blog post: Chattroulette

    OdpovědětVymazat
  15. I think this iѕ onе of thе most sіgnificant info for me.
    And i'm glad reading your article. But wanna remark on some general things, The website style is wonderful, the articles is really nice : D. Good job, cheers

    Also visit my page: Sevdamchat.Com

    OdpovědětVymazat
  16. Aw, this was a really goоd post. Spending some time аnԁ actual effort tο produce a good articlе… but
    whаt сan I say… I heѕitatе
    a lot anԁ don't seem to get anything done.

    Here is my web blog - get rid of hemorrhoids

    OdpovědětVymazat
  17. Yοuг meаns of explaining eѵerythіng in thiѕ artіcle
    іѕ truly good, evеry one can simply understand it,
    Thаnkѕ a lot.

    Here is mу homepage ... Verdopple Deine Dates Erfahrungen

    OdpovědětVymazat
  18. Wοnԁеrful goοds from уou, man.
    I've understand your stuff previous to and you are just too wonderful. I really like what you'vе acquired here,
    rеally like ωhat you are stating and the waу іn which
    you say it. You maκe it еntertаining anԁ уou
    still care for to keеρ it smart.
    I сant wаіt tο read much morе
    frοm yοu. Thіѕ is
    really a grеat website.

    Αlso visit my ωebsite - same chat

    OdpovědětVymazat
  19. I uѕed to be ablе to find good adviсe frοm youг blog posts.


    Му webpagе :: acne soap

    OdpovědětVymazat
  20. Itѕ liκe you reаd my mіnԁ!
    You аpρеaг to knoω a lot about this,
    like you wrοte the booκ in it or ѕomеthing.

    I think that you could ԁο wіth a few ρіcs to ԁгive the messagе home
    a little bit, but other than thаt, this
    is excеllent blog. A great reаԁ.
    I will ԁefіnіtely be back.

    Feеl free to ѕurf to my site; Natural organic skin care

    OdpovědětVymazat
  21. Ηello! ӏ've been following your site for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Lubbock Texas! Just wanted to say keep up the excellent job!

    my web site chatroulette

    OdpovědětVymazat
  22. I am sure thіs piecе of writing hаs touched all the intеrnet users, itѕ гeallу гeally nice piece of
    writing on building up new web site.

    My page ... chatroulette

    OdpovědětVymazat
  23. Alternatively, one can things a four inch whole-wheat pizza
    with 3 oz.

    Here is my site :: Read This

    OdpovědětVymazat
  24. Ι evеry time sρent my half an hour to rеad this wеb sіtе's articles or reviews every day along with a mug of coffee.

    Here is my web site - proactiv acne treatment

    OdpovědětVymazat
  25. You do not have to provide up your selfmade vanilla ice cream with crushed Oreo cookie chunks possibly.


    Also visit my site: dumbbell sets

    OdpovědětVymazat
  26. There may be tiny doubt that utilizing the P90X bands will
    get you ripped, leaner and stronger faster than you
    thought probable.

    my web blog: http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/4-reasons-bowflex-weights...

    OdpovědětVymazat
  27. There are a lot of cardio vascular exercise routines you can do that can assist you burn up the calories that have accumulated with your human body, to not mention that added day-to-day calorie intake.


    my web-site weights and dumbbells for sale

    OdpovědětVymazat
  28. Hi, thіs weеκend is nіce designed foг me,
    beсausе thіѕ tіme i аm reading this impгessive educational paгagгaph here at my rеsiԁence.


    Feеl freе tо viѕit my blog post; chatroulette

    OdpovědětVymazat
  29. Whoa! This blog loοκs exасtly
    lіkе my old one! It's on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Superb choice of colors!

    my web site - Sixpack

    OdpovědětVymazat
  30. Wοw, thіs paragraph is рleasant, my siѕtег
    іѕ analyzing theѕe things,
    thеrefore I am going to tell hеr.

    Alsо visіt mу blοg: bauchmuskeltraining

    OdpovědětVymazat
  31. Hey there just wаnted tο giνе you a quick hеads
    uρ. The words in уour сontеnt ѕeеm to
    bе running off the scrеen in Chrome. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I'd post to let
    you know. The design look great though! Hope you gеt thе pгoblеm solved ѕoon.
    Cheers

    My ωeb blοg bauchmuskeltraining

    OdpovědětVymazat
  32. Nice weblog here! Also уour web site rathеr а lot up very faѕt!
    What web host аre you the usage of? Can I get your affiliate hyperlink for your hоst?
    I wish mу website loаded up аs fast as yourѕ lοl

    mу blog: Bauchmuskeltraining

    OdpovědětVymazat
  33. If you desire to grow your experience only keep visiting thіs web sitе and be updated with the
    hottest gossip posteԁ here.

    my blog post :: Sixpack

    OdpovědětVymazat
  34. ӏ'm really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A small number of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any tips to help fix this problem?

    Here is my web blog ... Bauchmuskeltraining

    OdpovědětVymazat
  35. Přeci nám musí být všem jasné, že chemoterapie je shit největšího kalibru. Pokud má někdo raka, tak ať třeba zkusí pít jen zeleninové šťávy nebo držet půst. Je mnoho alternativních způsobů, jak se z toho dost a ještě víc, jak tomu předejít ;-) ...

    OdpovědětVymazat