modrá obloha

modrá obloha

pátek 9. září 2011

...a přijdou falešní proroci a mnozí budou svedeni...

VIDEO

http://dotsub.com/view/cb085c0d-d28a-4a61-b87d-ed6ea1734a3b

http://dotsub.com/view/4c3bc9bc-3f86-4bec-90b2-7a720c61c2f5

Vzhledem k důležitosti tohoto poselství uvítám vaše názory v diskuzi...

8 komentářů:

  1. Nazory nejsou podstatne. Podstatna je pouze realita.
    Proto existuje tolik fikci, protoze porouchany clovek nenavidi pravdu a realitu.
    V Bibli je historie zachycena dopredu proto, aby clovek nebyl svaden nazory. Komu Zachrance Jezis nestaci, nemuze byt zachranen. Lidsky srab nema lidske reseni, ale pouze Bozi. Nadeje v nejake vibrace a prerod vesmiru skrze fatalni neosobni sily prinasi jen falesni proroci. Avsak jen cisty Jezis prinesl reseni, kdyz zaplatil cenu za vykoupeni necistych hrisniku, kteri mu uveri, ze jediny On odpousti hrich a dava vecny zivot.

    OdpovědětVymazat
  2. I když autoři žádají diváky, aby hledali ve svém nitru, trocha „nahlodání zvenku“ neuškodí.....
    Přemýšlela jsem nad tím, co popisují hlavně v tom prvním díle - že myšlenkami na
    světlo, lásku a dobro, podporujeme ten opak..
    Co když někdo do velmi kvalitního videa, kterým tohle bezesporu je, nastrčí lidem pochybnost o šíření světla, lásky a dobra. A použije k tomu velmi podmanivý hlas a obrazové efekty. Co když někomu to světlo, láska a dobro vadí? Jak jinak se ho nenásilně zbavit....?
    Je to jen moje úvaha, video úplně nezatracuju, ale v pohotovosti jsou snad všechny bytosti, takže ostražitosti není nikdy dost...jestli teda vůbec lze ustát všechny ty záludnosti.....A.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobře udělané, jen mám z toho videa trochu rozpačitý pocit. Jsou tam předkládané určité pravdy nebo fakta, na které bych se 100%ní jistotou nesázel. Nevím, zda v tomto případě je smíchána mouka s popelem (pravda se lží/manipulací), ale o mnoha podobných to říci mohu. Je zapozřebí mít neustále "zapnutý vnitřní filtr", když přijímáme informace, zvuky a obrazy. Cokoli se naší intuici nezdá, je potřeba to zkoumat, analyzovat, diskutovat s dalšími lidmi. Až dotud, pokud náš vnitřní Strážce a Rádce uzná, že je vše v pořádku, a že můžeme navázat na další dílek této záhadné a krajně nestabilní mozaiky současné reality na Konci časů.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. V podstate je dobre spracované a odpovedá to skutočnosti, veľmi presne v jednom bode hovorí Kežišovi ako o bode duality a v celom scenári sa odvoláva na Boha. Každý z nás je ním, je jeho súčasťou. A naozaj vytvára svet okolo seba, aj odsudzovaním zla, aj vytváraním dobra. Ale láska, láska všeobecne, bez nejakých vlastných hodnotení, či je niečo správne alebo nesprávne, dobré či zlé, je to, čo umožní postup do vyšších sfér - do vyššieho vedomia.

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím nikdo komentář nenapsal, tak já to zkusím. Za sebe musím napsat, že opravdu nevím, kam se přiklonit, čemu věřit a co s tím udělat. Cítím nepokoj, ale svým způsobem si za to mohu sama, protože v poslední době pročítám všechny možné konspirační teorie :) a hledám v sobě opravdový vlastní postoj.
    Dříve jsem věřila bibli, tedy v tom smyslu, že přijdou falešní proroci a mnozí budou svedeni..., ale teď už opravdu nevím, nakolik je samotná bible zcestná. Co z toho bylo překrouceno, co vygumováno atd. Bible je tak nadupaná vším možným, že se s každým textem dá neuvěřitelně žonglovat a také se to už celá staletí děje.
    Bude těžké v tom informačním šumu hledat pravdu, protože jí bude hlásat hodně lidí. Hodně o tom přemýšlím ale vím jen jedno - každý z nás bude k něčemu konkrétnímu váben. Osloví ho právě to, co rezonuje s jeho naturelem. Někdo bude chtít jít bojovat do ulic, jiný bude meditovat o sto šest, aby pomohl s vibracemi a jiný bude prosit Ježíše... možností je hodně ale budem jednat podle toho, jací jsme a to nás někam zavede a nic moc s tím nenaděláme. Dobrá je v tomhle případě asi taková menší či větší revize vlastních pohnutek.

    Co se týče těch videí. Myslím že to je možné. Tedy to, že tzv. druhý příchod Krista může být zinscenovaný těmi, kteří si tu hrají na majitele světa. I kdyby neučinili nějaké MONSTR představení, mohou celkem jednoduše podporovat naše očekávání, zvyšovat tlak, abychom si mysleli, že přichází soudný den, protože to už dál nejde. Můžou nás tak oblbnout, že lidé skutečně v soudný den uvěří a on tu ve skutečnosti ještě ani nemusí být.
    Přijde mi to jako kulišárna, kterou třeba dělali komanči na našich hranicích. Před skutečnou hranicí byla falešná hranice, kterou utíkající horko těžko překonali a mysleli si, že peklo mají za sebou. Přišla úleva a s radostí se tito uprchlíci svěřili do rukou zachránců za čárou. Že to byli anglicky hovořící komunisté a že to bylo všechno kruté divadélko, tomu s těží dokázali uvěřit ale poznání bylo kruté. Takže komu, čemu a kdy věřit? Kde je bezpečná hranice ve styku s duchovním světem? Kdo je démon, či světlá bytost z vesmíru? Oblbují právě toho či onoho? Kde je pojistka?
    Myslím že jediná pojistka je jenom náš charakter, naše motivace, naše činy. Nestihnu v životě prozkoumat všechny cesty, všechny nauky a ještě se správně rozhodnout.
    Budu muset spoléhat na to, že jestli nejsem svině a existuje naděje, že snad můj život nepřijde nazmar a moje Já tu bude dál,že snad projdu a půjdu v rozhodující chvíli správnou cestou.
    Jestli tu fungují principy,podle kterých nebudu dalšího života hodna, pak mi to asi bude líto, že jsem věřila v nějaký smysl, důstojný život a nějakou pravdu.
    Když nebudu hodna projít sítem, možná to bude svět pro nějaké lepší pašáky než jsem já, ale možná by mi v tom světě nebylo až tak příjemně :) Nicméně věřím, že to dopadne dobře a že ten krásný vesmír a náš svět je otevřen, i když nás čeká pěkná žumpochlívárna :) Myslím že už jsme trénovaní něco vydržet, tak snad to zmáknem :)

    Možná je to naše výhoda, že nevíme, zda-li už zazněly trouby, jestli to, nebo ono je znamení ze zjevení. Možná je dobře, že hodně lidí cítí nepohodu, silnější tíseň a strach. Člověk je tak nucen přehodnocovat, má čas rozlišit bezcenné, které dříve přijal a nyní se toho rád vzdá. Mnozí na této planetě čas nemají a život je drtí až ke smrti, doufejme, že doba radikálních změn opravdu přijde, protože je to husté více než dost.

    Silaet

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji za tento příspěvek. Konečně stručné shrnutí událostí tohoto věku Země, které se zaměřuje na dualitu, jakožto to, co má být rozpoznáno a opuštěno. Na to, že i skutky, konanými v naprosté víře v dobro, může být napácháno větší zlo - ač je to k nevíře, ale minulost je toho plná a lidé nepoučitelní.
    Na webech, zaměřených na transformaci apod., chybí tento náhled a postoj Zlaté střední cesty. Všechny řeší jen negativní stránky naší doby a zaměřují se na posílení těch pozitivních,dobro, lásku... ale opravdu cítím už delší dobu to, co bylo sděleno: zaměřením se na pozitivní stránku jen posilujeme tu negativní a celkově tvoříme další dualitu.
    Je to těžké, ale dá se vyrovnat s myšlenkou, že všichni, kteří podle našeho mínění stojí v cestě transformaci a brání nám i Zemi se pozvednout - ať už jsou to Ilumináti (světové elity), mimozemské entity, husté lidské vlastnosti jako sobectví, závist a zloba, neo "jen" chemtrailsové čáry na modré obloze - Ti všichni tady patří, tak jako my a hrají svou roli v tomto příběhu Stvoření. A konají každým svým skutkem svou volbu.
    Proto se opravdu snažím najít naprostý klid, střední cestu a uprostřed běžných problémů a potíží duálního světa milovat Stvoření takové, jaké je v daný okamžik, protože tak je to zamýšleno a tak to má být. Žít a být tady a teď, ne v minulosti a ni v budoucnosti.
    Znovu děkuji za tento příspěvek, se kterým v tuto chvíli naprosto souzním. Každá bytost má svobodné právo volby.

    OdpovědětVymazat
  7. Sdílím rozpačitý pocit z tohoto videa. Něco pravdivého tam je, cítím však snahu po senzaci,obrázky se příliš vnucují, celkově chybí hloubka.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, toto video je velice lákavé a velice dobře udělané tak, aby svedlo člověka na svou stranu. Velmi dobře využívá některých pravdivých skutečností k tomu, aby vytvořilo jednu velkou LEŽ. Vytváří dojem, že nás vede k opravdovému a jedinému Bohu, tak jak o něm píše Bible, ale opak je pravdou. Toto video je přímo mistrovským dílem Ďábla. Ale je to lež. Nikde ani zmínka o jediné cestě k Bohu a Pravdě-Ježíši Kristu. Všimněte si také, jak člověka neustále vede k tomu, aby nerozlišoval dobro a zlo, aby přestal přemýšlet, aby se všemu otevřel...Pravda však existuje jen jedna a je oddělená od lži.

    OdpovědětVymazat