modrá obloha

modrá obloha

pátek 30. září 2011

Aolian k článku Kosmická konvergence

Ad článek Kosmická Konvergence ve dnech 23.-26. září aneb Nové poznatky ze života tohoto vesmíru
Zní to hezky, ale kdo bude to lidstvo transformovat? Na to mají oprávnění jen řídící elementy vesmíru a těm – pokud je mi známo - vyhovuje současný stav včetně rozbujelé iluze na naší planetě. Takže pokud by se tady něco v roce 2012 či v následujících letech hnulo, tak bych nejspíš nevycházel z úžasu. 

Kdo to tady vlastně řídí? Ilumináti? Ale kdepak, to jsou hloupí kašpárkové, kteří plní vůli zesvévolněného Strážce ohně Italiana hrajícího si na velkého Lucifera. Italian stojí na uměle vytvořeném černém pólu a proti němu, na neméně umělém bílém pólu, stojí neméně zesvévolněný Strážce vzduchu Vivian. Aktivita obou těchto řídících složek vesmíru je tedy hlavně o rozvoji a údržbě iluzivních náboženských platforem Dobro vs. Zlo. Charakteristickým číslem těchto platforem je 12, což v Tarotu keltských draků značí Viselce. Sedí to tady na 100% - omezená aktivita, ztuhlost, zkostnatělost a neochota řešit nakupené problémy. Nedej bože, aby se do toho dostal rozkladný 13. element! To by nutilo oba povedené Strážce něco řešit, proto je nejlepší držet si Rozklad co nejdál od těla a blokovat jeho působení, seč to jen jde. 

Dlouho jsem se tím trápil, rozčiloval se nad tím a zkoušel všecko možné, abych do toho dostal aspoň trochu energie z 13. elementu. Teprve nedávno mi naskočila do mysli situace, která se odehrála kdysi dávno, v době, kdy jsem se s potěšením věnoval činorodé práci ve svém Domácím vesmíru. Italian tehdy celou mou pracovní partu požádal o pomoc, zda bychom mohli na nějakou dobu přejít do jeho vesmíru a píchnout mu s výstavbou. Ochotně jsme šli, to je přece obvyklé, že si přátelé pomáhají a vycházejí si vstříc. Nevím přesně, co všechno se potom odehrálo, ale jedno je mi jasné na 100%: zasekli jsme se tady a stali se „pracovním nástrojem“ zdejšího náboženského Italiansko-Vivianského systému. A zdaleka jsme nebyli jediní: postupně sem přišlo bezpočet různých bytostí z různých úrovní – a většina se jich tady zasekala úplně stejně hloupě, v různých pseudoúkolech, jako my. Planety, kde byl rozvinutý život podle Univerzální předlohy přírody, najednou dostaly do správy invazní civilizace. Nevím přesně, co se odehrálo tady na Zemi. Vím ale, že dokud tady byla funkční pracovní platforma tvořená harmonickým svazkem zemských bytostí zv. Titáni ve spojení s řídícími mořskými bytostmi, měla příroda dostatek síly vzdorovat negativním vlivům invazních civilizací. Po narušení této platformy násilným rozbitím jednotného celistvého kontinentu začala příroda postupně ztrácet imunitu vůči invazním elementům. Invazní civilizace byly energeticky dosazeny do prostoru, který původně patřil Titánům a mořským bytostem. Co přineslo „naroubování“ invazních civilizací na původní titánsko-mořskou platformu, je dnes vidět na každém kroku. Globální ekologická katastrofa začíná pomalu klepat na dveře… 

Kdo se upíná se pradávnou kulturu Mayů a žije v přesvědčení, že byla v souladu s přírodním řádem, měl by vědět jednu věc. Mayové velmi aktivně spolupracovali s invazní skupinou tzv. lidských bohů, kterou vedl Zeus. Právě Zeus patří k osobám, které s požehnáním „vyšší“ moci velice aktivně polikvidovali sílu Titánů. Symbolem jejich svazku s Mayskou kulturou je mj. důvěrně známá kulturní plodina kukuřice (latinský název = Zea Mays). 

Kdo věří v sílu indiánských kmenů, měl by vědět, že většina původních duší těchto přírodních národů je nyní zreinkarnovaná v západních civilizacích. Karmicky je tam dotáhli invazní dobyvatelé přírodních kmenů. Není výjimkou, že spousta původních indiánských duší se narodila bývalým decimátorům jejich kmenů. Většina původně indiánských jedinců má ve svých reinkarnacích vzhled bělochů, ale jejich duše si nadále zachovává spojení s přírodním řádem a mnoho z nich se aktivně angažuje v ochraně životního prostředí. Spousta z nich také dobře ovládá germánské typy jazyků, neboť jim zůstal otevřený kanál do minulých životů, v nichž byli násilně převychováváni západní kulturou. 

Falešné Italiansko-Vivianské platformy Dobra vs. Zla samozřejmě spotřebují značné množství energie. Odkud ho oba povedení strážci berou? Z ukradeného Uvědomění si sebe sama, které patří Přírodě. Úroveň pro převod přírodní energie do iluze se nazývá „Já jsem“. V této úrovni se zrcadlí především přepěstované náboženské ego Viviana hrajícího si na Boha a Krále všech králů. Chcete znát příčinu klimatických pavědeckých pokusů? Hledejte ji u Viviana pod heslem: "Kdo řídí vzduch, ovládá svět." Tak jako on investuje většinu své energie do svého vzdušného ega, tak přední světové lobby investují hmotné prostředky do sprejování a haarpování oblohy. Není však potřeba se tím jakkoliv trápit, neb obě partaje doslova vyhazují energie a prostředky do luftu, takže to nemůže skončit jinak než velkým krachem. 


Když jsem se tady takhle hloupě zaseknul, je mi jasné, že tady budu muset ještě nějaký čas zůstat. Jsem proto šťastnej jak blecha, že mi funguje komunikační kanál do mého Domácího vesmíru, odkud můžu čerpat povzbuzení a sílu pro překonávání překážek. Tahle planeta je dobrý loch, ale dá se tady naučit spousta užitečných a praktických věcí. Hlavně nebýt důvěřivá trouba a nebýt shovívavý k tomu, kdo mi opakovaně hází klacky pod nohy. Naučit se neutralizovat protikladné síly, vykašlat se na technické implantáty a programovací skříňky Italiana a nakopat ono velectěné Vivianovo „božské jádro“ do zadku. 

Viselectví zdejšího vesmíru se vyřeší, to vím, ale zřejmě to nebude dřív, dokud všechny bytosti, které sem přišly nezištně pomáhat, pochopí, že byly oklamány a že je potřeba přenechat vyřešení celé situace Nadvesmírným Správcům. 

Aolian

8 komentářů:

  1. Díky za tvůj osobitý text, Aoliane.:-))

    Zdravím. Nibiru-B

    OdpovědětVymazat
  2. Už to vypadalo, že bude od těch Aolianových fantasmagorií pokoj a ono ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten, komu nechybí fantazie, si v Aolianových článcích najde svoji pravdu. Jeho příspěvky sem určitě patří. Aolian zjevně miluje přírodu a má ten dar, že o ní (a o světě vůbec) umí pohádkově vyprávět. Aoliane, vyprávěj dál...:-)) Nibiru-B

    OdpovědětVymazat
  4. Nechybí mi fantazie, ale ani zdravý rozum. Pokud někdo tvrdí, že čistí myšlenkami planety a ruší funkci HAARPu 20Wattovou UV lampičkou, jsem na pochybách.

    OdpovědětVymazat
  5. ... jojo - komu není shúry dáno v papatyce nekoupí.
    bo

    OdpovědětVymazat
  6. Guessi, krot´ se, Tvoje články taky nejsou vždycky košer, a nikdo je nenapadá. Nehraj si na cenzorského Hitlerčíka, škodíš tím především orgonetu.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní 2. října 2011 20:00:
    Svatá pravda! Určitá část zdejších diskutérů a přispěvatelů je toho nezvratným důkazem.

    OdpovědětVymazat
  8. Tady je řeč o Tobě, tak nechápu, že se neomaleně strefuješ zástupně do jiných, a pravda o Tvém egu Ti zjevně nevoní ! Ale to není problém diskutérů nebo přispěvatelů, ale jen a výhradně Tvůj. Podobné egoisticky hašteřivé panáčky registruji např. na osud-biz, a dělají tak těm stránkám velmi negativní reklamu. Uvědom si, narcisto /výraz ne příliš vzdálený stejnému slovu ale bez "r"/, že sem lidi nechodí kvůli Tobě !

    OdpovědětVymazat