modrá obloha

modrá obloha

neděle 10. července 2011

Víte, proč jsou povodně, bouře a krupobití? Můžou za to Rusové a Číňané aneb, jak se dělá propaganda.

Někdo nahoře zřejmě usoudil, že už se o systémech HAARP a chemtrails ví příliš mnoho, tak tlačí svou propagandu do zpráv o počasí. Podívejte se, jak manipulativně svádí pokusy s ovládáním počasí na Rusko a Čínu hlasatelka TV JOJ, přičemž neopomene Nikolu Teslu. Klasická bagatelizace a odvádění pozornosti:

http://www.joj.sk/najlepsie-pocasie/najlepsie-pocasie-archiv/2011-07-10-najlepsie-pocasie.html


Přidíme-li s k tomu vyjádření pana Setváka z ČHMÚ, který bylo možno shlédnout na ČT24 (viz odkaz na TVAIALL:

http://tvaiall.org/video/5XA5GY316463/%C4%8CT-Chemtrails-vyj%C3%A1d%C5%99en%C3%AD-ofici%C3%A1ln%C3%ADho-meteorologa

a pořad Turbulence (rovněž s Alenou Zárybnickou), nelze se ubránit dojmu, že úpěnlivé snahy o vysvětlování chemtrails, mají zakrýt pravdu, která začíná být čím dál více lidem jasná.

12 komentářů:

  1. http://www.uloz.to/9636041/lidsky-motyl-nejvetsi-kruh-v-obili-zdr-doc

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle meteoroložka to jen čte a plete se. Pokud se zvýší množství kondenzačních jader v oblaku, tak neprší méně, ale prší mnohem více.
    Eiscat

    OdpovědětVymazat
  3. Preto už dva roky nezapnem TV.to je jasna manipulacia ktovie ake podprahove vysielanie je ešte v tom lebo v poslednom čase ludia plaču ze je 33 stupnov v lete ako keby im chýbali tie čiary na oblohe ktore považuju za normalne a tie špecialne burky ako bola dnes v noci zo silným vetrom ale vzduch sa neochladil a byt sa nedal vyvetrať len som sa začal dusiť a kýchať a škrabanie v krku jasné priznaky chemtrailsu zase sme dostali dávku toxických látok Al,Ar,Ba,Be atď. podla koktejlu čo namiešali tý ktorý ukazujú to Rusi a Čiňania dufam že nepripravuju zasah v v tychto krajnách ty naši svetový policajti a vyvolavajú zase ne aký konflikt lebo oni bez vojny žiť nevedia to je ich najlepší kšeft okrem drog a ropy.

    OdpovědětVymazat
  4. tak to už je vrchol, to už je tak hrozně okatý... jakoby řekli rovnou... tak ted jsme na vás seslaly tyhle živly a jestli nebudete poslouchat bude hůř.... škoda že spousty lidem to vůbec nedochází co se děje

    OdpovědětVymazat
  5. Vodní pára. Setvák mě uklidnil. Ten si upravuje fyzikální zákony jak se mu hodí. Každopádně se tímto stává spolupachatelem a i on jednou bude souzen za zločiny proti lidstvu a planetě. Snad to bude už brzy.

    OdpovědětVymazat
  6. Inu všichni z ČMHÚ mají zřejmě americkou hypotéku, tak musí držet hubu a krok, pokud nechtějí skončit pod mostem !!!

    OdpovědětVymazat
  7. pan Setvak je dvokazom toho kto ich plati a zapar kaček preda aj svoju rodinu ktorej to tak isto padá na hlavy.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak v ČHMÚ se rozhodli promluvit a cíleně v médiích informovat o údajné neexistenci Chemtrails? Proč jim to tak dlouho trvalo?
    Dostali mandát k vyvracení tohoto faktu s "hora" a nebo je to jen jejich iniciativa?
    Kolik hodin,dnů a měsíců jim dalo sbírání dat o chemtrails a vymýšlení vyvracujících teorií?
    V každém případě je dobře, že i touto cestou upozorňují na tyto velmi závažné věci, se kterými nechtějí mět nic společného.
    Tirdela

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelé, som rád že mi to takto rozumne vysvetlil certifikovaný pán a teta moderátorka. Už teraz nemám pochybosti, rozptýlili sa tak rýchlo ako chemtrails.
    Príspevok má 6 minút, rozdelených na tretiny. V prvých dvoch minútach nás autori uvedú do problematiky konšpiračných teórii a Setvák dostane priestor aby sa prezentoval ako odborník. Prvá tretina je zakončená konštatovaním, kto to vidí inak je debil.. (jsou to všecko samozřejmě nesmysly.. hluboká neznalost meteorologie ve vyšších hladinách atmosféry..) - baba to zaklincuje tým, že sme uklidnili všechny diváky.. (no jo..)
    Druhá tretina je o tom kde Setvák neznalým vysvetľuje ako to vlastne celé v "skutočnosti" funguje..
    No a tretia tretina to celé podá tak, že to je vlastne zaujímavá vec pričom v závere nám vysvetlí, že kondenzačné stopy sú krásne a máme sa tešiť že tam sú..
    Herci odohrali svoj výstup na hranici možností.. Prečo nikto netlieska???...

    OdpovědětVymazat
  10. Někdo nám lže
    dnes v neděli 17,7,2011, jsem navzdory včera 16,7,2011 přečetl zprávu, jak docházejí peněžní prostředky společnostem jež provádějí chemtrailsování, tedy že s tím končí, dnes ve 4,30 ráno namísto tradiční oblohy rozednívajícího dne- poněvadž kdy kdo viděl naposledy vycházející čát slunce, postupně se objevující? vždy je tam ať už u východu, tak i u západu slunce pás oblačnosti-
    a viděl jsem zebru
    široké pruhy, tak jak to nastříknou a rozšíří.Během pár minut jsem z druhé strany tedy jedno okno na východ, další naproti- na západ, je uviděl.Nepřestali.Co bylo nej, po páté letěli tři téměř zároveň vedle sebe, a za chvíli další dvě, vzdálenost rozestupu pravidelná.Zajímavé bylo, že stopy se rychle rozšiřovaly a byly ováty během čtvrthodinky.Tak to pokračovalo do poledne, po poledni zase pro změnu dělali kratší úseky, tj zapli, po pár kilometrech vypli, místy i křížem přes sebe jak mají ve zvyku.
    Poznatky- během víc jak dvouletého všímání si anomálií, včetně umělého sněhu, je možné vidět na záhonech, zelenině, asfaltu i chodnících mnoho drobných lesklých částic.Začíná zřejmě éra stříbrné planety.
    Poznatek- jestliže je na listu stříbřitý - samozřejmě při zatažené obloze odlesky nejsou- kousek, po převrácení jeho lesklá strana se obrátí dospodu a protější stzrana nemá lesklu plochu. Po prudkých lijácích je možné toto nalézt i na kmenech stromů, v podstatě všude.

    OdpovědětVymazat
  11. Je velmi zajínmavé, že chemtreils kopíruje státní hranice.(Nejen ČR) Tzn., že se na fotkách objevuje za hranicemi státu a před odletem ze státu opět končí...to není normální meteorologická situace...nebo je snad tlaková níže jen nad ČR?...Pokud je mi známo, tak tlak a vlhkost si státní hranice nevybírá a ani nekopíruje...

    OdpovědětVymazat
  12. Jelikož máme republiku dokola olemovanou horami, nízká oblačnost skutečně může hranice kopírovat. Zrovna v tom bych konspiraci nehledal...

    OdpovědětVymazat