modrá obloha

modrá obloha

neděle 17. července 2011

Aktuality.sk: Chemtrails sú skutočné a škodia nášmu zdraviu, tvrdí terapeut

"Tak toto som naozaj nečakal :) Diskusia pod článkom je zaujímavá..." - Warfare (autor článku:)).

+ Pridávam video, Slovenská O2 na Chemtrails nepriamo, ale jasne poukazuje:
http://www.youtube.com/watch?v=r3KrUg-p3tc

Konšpirátori jasajú. Terapeut Paul Fassa tvrdí, že sa potvrdzuje existencia nebezpečných chemtrails. Podľa konšpiračných teórií ide o mimoriadne nebezpečnú chemikáliu.

Podľa konšpirátorov sú chemické látky, chemtrails, vypúšťané do vzduchu, aby spôsobovali globálne stmievanie (na utlmenie globálneho otepľovania), kvôli vojenským rádiolokátorom majú byť súčasťou zmien počasia (vrátane projektu HAARP) a v neposlednej rade upozorňujú aj na ekonomický dopad. Chemtrails v ovzduší majú oslabovať produkciu tradičných potravín a pomôcť biznisu s geneticky modifikovanými potravinami.

Čítaj:

Mnoho ľudí si myslí, že ide o contrails, alebo kondenzačné stopy, ktoré za niektorých podmienok môžeme vidieť za tryskovým lietadlom. Ale tieto kondenzačné stopy nie sú dlhšie, než niekoľko dĺžok lietadla a na oblohe nezostávajú dlho, ale vyparujú sa.

Chemtrails zostávajú na nebi omnoho dlhšie a často sa ťahajú od obzoru k obzoru, niekedy sa rozširujú do podoby mrakov. Obsahujú ťažké toxíny, ktoré boli namerané vo vode a vzduchu na rôznych miestach. A teraz sa tieto toxíny prejavujú vo vysokých koncentráciách v krvi bežných ľudí, ktorí žili v oblastiach s chemtrails.

Nebezpečné toxíny

Veľa zvedavých mladých ľudí, vedcov a ekologických aktivistov po celom svete zhromažďovalo vzorky vody a vzduchu, na miestach, kde vznikli chemtrails. Výsledky sú takmer totožné, bez ohľadu na to, kde sa nachádzali.

Vo všetkých vzorkách sa nachádzal vo veľkej miere hliník, bárium a stroncium. Sú síce neviditeľné, no nachádzajú sa vo vode a vzduchu v úrovni zeme, čo znamená, že zamorujú rastliny a vzduch, ktorý potom dýchame.

"V Arizone nazhromaždili vzorky krvi ťažko chorých občanov a poslali ich do rôznych štátov na prešetrenie. Vzorky krvi ukázali, že sa v nich nachádzalo extrémne množstvo buď bária alebo hliníka, alebo oboje súčasne. Nikto z týchto ľudí však nepracoval ani nepracuje s nebezpečnými látkami. Niektorí boli už na dôchodku," hovorí Paul Fassa.

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=C0MV_5aigsY

Zvyšovanie povedomia


Prvým krokom k riešeniu nejakého problému je uvedomiť si, že existuje. Veľmi málo ľudí sa pozerá na lietadlá, či poveternostné javy s kritickým okom. Potom je teda treba pripustiť, že to, čo sa často nachádza na oblohe v podobe bielych čiar, je niečo divné a podozrivé.

ČLÁNOK TU: aktuality.sk

2 komentáře:

  1. A já pořád nevím, jak to těm slepí bláznům na FB a jinde vysvětlit..Ach jo achjo :oD

    K tomuhle není, co dodat, příjde mi to jako taková třešnička na dortu z našich krajin, a za dort považuji dokument: Co to na nás sprejují? "http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/lide-probudte-se_/co-to-na-nas-sprejuji--video-cz-titulky-.html"

    OdpovědětVymazat
  2. Reklamu na O2 vidím spíše takto:

    http://www.youtube.com/watch?v=-5rKoYpRA_0

    OdpovědětVymazat