modrá obloha

modrá obloha

středa 20. července 2011

Dúhový oblak sfarbil oblohu

Cituji tvnoviny.sk:
Tento úkaz sa nazýva parhelium alebo takzvané vedľajšie slnko.

Každý mrak na oblohe má iný tvar a dokonca aj sfarbenie. Jeden neobyčajný dúhový oblak sa podarilo zachytiť fotografovi Robertovi Arnovi v americkom meste Heyworth.

Tento úkaz sa nazýva parhelium, alebo takzvané vedľajšie slnko či paslnko. Vzniká lomom slnečných lúčov prechádzajúcich cez bočné steny ľadových kryštálikov v oblaku.


Zdroj: http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zaujimavosti/duhovy-oblak-sfarbil-oblohu.html

Poznámka: Takže je vlastně všechno košér a tenhle umělý chemický mrak je něco naprosto normálního? Prý vedlejší slunce :-) To už jim ovce vážně vše sežerou?

8 komentářů:

  1. Tohle dělá HAARP nebo je to před zemětřesením. Bylo to v Číně, Japonsku i v Indonézii.

    OdpovědětVymazat
  2. Připomíná mi to barvy čaker jak jdou po sobě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Slovenskej TV JOJ sa nesmieš diviť. Tam skutočne sedí banda imbecilov a tlačia poniektorým kalerabik do hlavy.A ovce ím to pekne papkajú..

    1NangaParbat

    OdpovědětVymazat
  4. Orgonete,Orgonete,je vidět,že jsi nechodil do náboženství-v dobách,kdy tryskové motory existovaly v hlavách konstruktérů nás farář učil,že na obloze můžou být i tři slunce,nebo dokonce kříž.Až později(v době kdy už nějaký ten Mig-s "vlečkou" brázdil oblohu) jsem se dozvěděl,že to není zázrak,ale t.zv.halové jevy.Ten duhový mrak by ti chemtrailsoví sprejeři nezmákli,ani kdyby se posrali(promiň ten výraz).Škoda,že Ti nemůžu nijak předat tu fotku,co jsem o ní psal .

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé na tomto úkazu je to, že se podobné "barevné mraky" objevily nad Haiti, nad Čínou i nad Japonskem krátce před tím, než začala ta katastrofální zemětřesení !!! I v jiných částech světa byly tyto úkazy sledovány opět krátce před tím, než udeřila tornáda, megabouřky s divokými výboji a "bleskovými" povodněmi. Začíná být jasné, že je zde zneužívána jistá technologie (mezi ně náleží HAARPy)ke světové genocidě národů těmi, kteří mají prsty na spoušti v případě, že některý stát nebo národ odmítne "dovoz západní demokracie" a vyrabování svého surovinového bohatství ve jménu amerického zlatého telete FEDu !!! Čím víc budeme orgonitovat, cloudbustrovat, octovat apod.,tím více jim to budeme kazit !!!

    OdpovědětVymazat
  6. chemo duha
    http://www.youtube.com/watch?v=8cfdfAB8TMY&feature=related

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?v=BtsofuXr4FI&feature=related

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=AVZyYEsJylw&feature=related

    OdpovědětVymazat