modrá obloha

modrá obloha

čtvrtek 19. dubna 2012

Proč nelze ignorovat elektromagnetické záření vysílačů, radarů a Haarpu?


Aktualizováno:
 
Vysílače, radary a HAARP svým zářením negativně ovlivňují veškerý život na této planetě. Úhyny včel, ptáků, ryb, vyplavené velryby a delfíni na plážích, zdravotní problémy lidí mají s elektromagnetickým zářením těchto zařízení přímou souvislost.

Veškeré biologické systémy včetně lidí jsou velice citlivé k elektrickým a magnetickým polím.
Zjistilo se, že magnetická pole ovlivňují velké množství fyziologických procesů jako např. činnost enzymů, růst a metabolismus buněk a obnovu tkání. Tyto malé změny vyvolané magnetickými poli na mikroskopické úrovni mají zásadní dopad.
Už dlouho se ví, že některé druhy ryb, savců, včely a ptáci dokážou vnímat siločáry zemského magnetického pole a orientují se pomocí nich ve svém životním prostředí. Mnozí ptáci využívají magnetických siločar Země k tomu, aby při migraci dokázali najít svůj cíl.

Ačkoliv to většina lidi neví, mají i lidé ve svém těle magnetovec. Je umístěn v hippocampu, a tento orgán je velice citlivý na změny magnetického pole.
Když hippocampus zaznamená nějaké magnetické pole, dekóduje informace v něm obsažené a v reakci na ně změní své fungování.

Hippocampus je pro lidi velmi důležitý orgán. Do značné míry se podílí na interpretaci prostorových vztahů, paměti a výkladu nesmírného moře signálů, v němž žijeme. Je také úzce sladěn se správným fungováním srdce, které elektromagnetické energie nejen vysílá, ale také přijímá.


Celé lidské tělo je chráněno elektromagnetickým polem, které generuje srdce. Elektromagnetické pole vytvářené srdcem se podílí na řízení syntézy bílkovin a DNA.

DNA je velice citlivá na elektromagnetická pole. Taktéž krev je výborným vodičem elektromagnetických vln.

Hodně lidí má (obzvláště za poslední 2 roky) pocit, jakoby z nich něco odsávalo teplo. Když se podíváte na některé předpovědi počasí, zjistíte, že zavedli pojem POCITOVÁ TEPLOTA (idnes ji má dokonce v mapce pod normálními teplotami).  Znamená to, že pokud je venku 15°C a krajinou prochází jakékoliv umělé elektromagnetické záření, je vám díky tomu daleko větší zima.  Nezapomínejme také, že hliník z chemtrails, který se nám ukládá v těle, také reaguje na elektromagnetické záření.

Aktualizováno: V době veder nás naopak elektromagnetickým zářením smaží.  Předpovědi počasí o tom píšou jako o príma věci, že máme tepleji, než v Itálii.
Příčiny nynějších požárů českých lesů (jako na potvoru těch posledních zachovalých), nám večerní "zpravodajství" podávájí jako nedbalost jakýchsi anonymních pracovníků lesa, kteří nebudou nikdy dopátráni.
Jak už je známo ze zahraničních dokumentů o chemtrails, letadly vypouštěná chemická směs svým obsahem dramaticky zvyšuje hořlavost v případě požáru.

Toto je jen pár informací, které pomáhají pochopit, jakým způsobem tyto počasí manipulující technologie negativně působí na život na této planetě.

10 komentářů:

  1. To je dobrý - tvoje vlastní nebo z nějakého zdroje?
    Pocitová teplota - takové vysvětlení beru!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé informace jsou vyčteny z knížky, jinak kdybych odněkud zkopíroval text, tak bych dal odkaz ;-)

      Vymazat
  2. To si může každý dobře uvědomit,jednou je při 10C příjemně teplo a ze dne na den při 10C je zima,tj. stupně jsou stále stejné ale pociťujeme buď zimu nebo teplo,je to vlivem právě toho elektromagnetického působení.
    A vítr není přírodní je také uměle vytvářen - vyvolán,naproti tomu přírodní vítr skoro nevnímáme i když fouká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ne. Vše je dáno vlhkostí vzduchu ;)

      Vymazat
  3. No, to by vysvětlovalo, proč je mi pořád zima:) souhlas!!!
    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  4. Poslední dobou je to velmi časté, především v noci.. jsem už velmi unavená, nevyspalá.. i maličký (4měs.) s tím má problém.. vzbudí ho to, nemůže usnout, zlobí se a někdy pláče, protože by spal.. Už aby to skončilo..M.A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve světě se našel muž,kterýumí eliminovat chemtralise v lidském organismu,ale také řadu zdravotních problémů.Vše se dozvíte v knize
      MMS/CDS jednoduchá a účinná léčba nemocí od JIMA HUMBLA.V ČR-WWW.
      czchem.cz Funguje to.Jeto dostupné všem.

      Vymazat
    2. http://cs.wikipedia.org/wiki/Chloritan_sodn%C3%BD

      Vymazat
  5. Super článek! díky. Vystihnutý...i ta pocitová teplota! Poslední dobou to řeším s lidmi ve svém okolí...i v televizi :-) to říkají, jak píšeš při počasí...hezký termín... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nevyvracím, že by elektromagn. vlnění nemělo vliv na vnímání tepla, ale je potřeba přihlédnout i k jiným faktorům, hlavně vlhkost vzduchu a rychlost odpařování. Toto je např. důvod, proč např. v tropických pralesích vám bude daleko větší horko než jinde za stejné teploty. Vzduch je již natolik nasycen vodou, že další prostě nepřijme a tělo nemá možnost se ochladit pocením, což je hlavní regulátor přehřátí organismu. Může i foukat, ale váš pot se prostě neodpaří. Celkově když čím je vzduch vlhčí, tím nižší efektivita pocení, jako mechanismu ochlazení těla, funguje.
    Samozřejmě další faktor rychlosti odpařování (pocení) je rychlost, s jakou se páry dostávají z místa odpařování pryč. Pokud není proudění vzduchu, místo v okolí výparu je více nasyceno vodou a opět je snížena schopnost vzduchu pojmout další vodu. Takže čím více fouká, tím lépe se ochladíme.
    Kdo měl možnost být třeba v Egyptě na poušti ví, že i při 55 stupních se to nechá slušně vydržet. Je to proto, že je tam min. vlhkost a celkem proudící vzduch, takže váš pot vás efektivněji ochladí.
    Ale jak jsem řekl, nevylučuji i možnost změn pocitů (fungování nervové soustavy) není spjat s elektromagn. vyzařováním. Ba naopak, je to velice logické.

    OdpovědětVymazat