modrá obloha

modrá obloha

pátek 4. května 2012

Předpověď na květen – ničení květů


Dovolím si udělat takovou malou „předpověď počasí“ na květen. Tento zažitý termín jsem dal schválně do uvozovek, protože spojení slov předpověď a počasí pozbylo za posledních pár let svůj původní význam. Předpovědi počasí už nepředpovídají přirozené klimatické jevy, ale pouze informují o tom, co bude a bylo uměle vytvořeno. 
 Sucha, která trvají už 9 měsíců, budou v květnu vystřídána častými dešti a umělými bouřkami. Slunce uvidíme v první polovině května asi minimálně. Bude to tedy znovu přesný opak toho, co potřebují tenhle měsíc kvetoucí stromy a rostliny, aby mohly být pořádně opylovány. Dojde k poškozování květů opakujícím se deštěm a velmi nízkými nočními teplotami. Včely vymírají taky proto, že je jim už pravidelně každý květen tímto způsobem ničena potrava - pyl. Už teď začínají květy některých stromů opadat. Tyto stromy němely šanci kvést ani jeden týden. Nejčastější teploty přes den v první polovině měsíce budou v rozmezí 15-17°C – tedy ta jalová teplota, kterou nám zařizují většinu dnů v roce a při které se toho venku moc dělat nedá. Tohle všechno vytvořeno za použití chemtrails a elektromagnetické radiace.

11 komentářů:

  1. Doufejme, že jejech čas se již krátí!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ale nebojte, mně právě na zahradě krásně odkvetly třešně a jabloně, spousta včeliček tam lítala, už se dělají plody ... příroda je daleko mocnější než si myslíme. Zdálo by se, že je sucho, ale ony se rostliny snad naučily brát si vláhu ze vzduchu, prostě všechno roste jako divé ... Nebojte se, příroda je silnější než chemtrails a radiace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naši předkové říkali, že studený máj, v stodole ráj (:-)))
      Mně by kolem 15°c úplně vyhovovalo.

      Vymazat
  3. Tenhle blog jsi zemane udělal moc hezkej (:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím si to samé,musíme věřit, že příroda je silná, ale jak to u nás na Vysočině kvete tak mám fakt strach,mentálně to ošetřuju.
    Zkusila jsem homeopatický postřik na rostliny, Ecoberin a ˇživý sad.
    Budu informovat.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  5. Nic není náhoda http://orgonet-team.blogspot.com/2011/10/takzvane-nahody-nebo-umyslna-manipulace.html

    OdpovědětVymazat
  6. blbost.....to, že se počasí chová nestandardně při jeho sledování cca 400 let neznamená, že jde mimo rámec vývoje. Ono by bylo divný kdyby počasí bylo pořád stejný

    OdpovědětVymazat
  7. S opočasím manipulují resp. se snaží ale příroda vždy, vytváří, rovnováhu...
    takže, ikdyž to někdy může vypadat, že se JIM to daří, tak jsou na OMYLU.
    Všeho do času...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak.....už,aby na NĚ došlo....boží mlýny melou pomalu,ale jistě,přeju si,aby se to jejich zlořáctví už zarazilo.....
      bohužel ještě valná věštšina lidi si neuvědomuje,co se vůbec děje.......Andrea

      Vymazat
  8. Přestaňte kupovat ovoce a zeleninu v MARKETECH. Vše, co má jiný původ než naše domácí, nechte ležet v regálech a NEDOTÝKEJTE SE TOHO. Jen tak je oslabíme.

    OdpovědětVymazat