modrá obloha

modrá obloha

pátek 13. dubna 2012

Kdo přichází díky manipulaci s počasím o zisky?


Máme tu jaro roku 2012 a manipulace počasí je v plném proudu, tak jako poslední roky. Krajina a lidé jsou pod neustálým náporem nejen chemického práškování letadly, ale i elektromagnetického záření, které přispívá k podchlazování a vysušování krajiny.

Je nezbytné, aby se o tento problém začalo zajímat daleko více lidí, výrazně se zvýšila informovanost do takové míry, že budou chemtrails veřejně známým faktem. Je třeba zaměřit tok informací o chemtrails na dvě skupiny, které přicházejí díky manipulaci počasí o nemalé zisky.
Jsou to: 1. OSOBY INVESTUJÍCÍ NEBO PODNIKAJÍCÍ V OBLASTI SOLÁRNÍ ENERGIE , 2. ZEMĚDĚLCI a FARMÁŘI.

1) Každý, kdo má jakoukoliv investici v solárních panelech by se měl o problém začít zajímat, neboť díky faktu, že sluneční energie je většinu roku výrazně cloněna, je efektivita solární energie zlomková v porovnání s hodnotami, kterých by bylo dosaženo bez zásahů do počasí. Tímto je také bráněno energetické soběstačnosti obyvatel, kteří by vlastnictvím solárních panelů pracujících na plný výkon přestali být závislí na zlodějských energetických firmách.


2) I tento rok se nepochybně objeví extrémní sucha, záplavy, nečekané mrazy, nesmyslné teplotní výkyvy – všechno toto uměle vytvořeno ve snaze o co největší zásahy do přirozených cyklů, kterými se řídí stromy a rostliny. Zemědělci a farmáři se proto zřejmě i letos budou potýkat se špatnou úrodou a přijdou o zisky. Další zdražení potravin bude nepochybně následovat.

* O zisky přicházejí taky majitelé restaurací, koupališť (chladno v létě) a rekreačních středisek (není sníh o vánočních svátcích).

Je velmi důležité, aby se lidé z těchto odvětví o celém problému dozvěděli a přidali se tak na stranu těch, kteří si přejí tohle šílenství zastavit.

Zda pomůžete tyto lidi jakýmkoliv způsobem informovat, nechám na vašem vlastním uvážení. Jedná se tu o budoucnost nás všech.


3 komentáře:

  1. A pojišťovny to bude zajímat. Až bude chtít pojišťovák přijít k vám domů, informujte ho.

    OdpovědětVymazat
  2. Solarni elektrarny sjou sice oslabeny, no horsi je to zemedelstvi, nejsme sobestacni, zemedelci ziji jen z dotaci.
    Znam jednoho dodavatele potravin do supermarketu a ten rikal, ze marze hypersuper vcetne nejakych tech zpetnych bonusu se blizi 100%.
    Pokud prijde nejake sucho, neuroda, potraviny strasne zdrahnou. Nemci tu vykupuji vsechno obili v potravinarske kvalite (a nazpet ho doveze LIDL namichane s pilinama), protoze cena komodit je stanovena burzou spolecnou pro celou EU, nikoho nezajimaji rozdily v kupni sile ani rozdil dotaci. Stejen tak cena elektriny, jeji cena je stanovena burzou pro celou EU (s vyjimkou ceny za dopravu) a pokud nemci zastavuji jadro, nam elektrina drahne. Teoreticky je to parada, ze vytezime a spalime vsechno uhli (v soukromych rukou, ano) driv, ze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neokolonialismus je zase zpátky ! Proč by Němci chodili třeba až do Asie, když elektřiny mají plno rovnou za humny ! A proč by u sebe stavěli reaktory, když si je můžou postavit v Čechách nebo v Polsku ?! Genocida národů střední a východní Evropy je znova po r.1945 aktuální ! Fašistická a nacistická bota prostě lidem v Evropě nedá a nedá po všech těch hrůzách z nedávné minulosti konečně pokoj !

      Vymazat