modrá obloha

modrá obloha

pondělí 23. května 2011

První příspěvek o naší mysli a vytváření našeho světa

To, na co myslíme, určuje naši realitu, protože realita je shlukem našich myšlenek. Současná věda ukazuje, že pokud změníte pole, ve kterém se atom nachází, změníte i atom. Člověk je také složen z atomů a ve svém srdci má pocity, kterými vytváří pole. Ty se spojí a začnou vše realizovat.




Co to tedy znamená ? Každou negativní myšlenkou přidáváme trochu negativity do kolektivního pole energie, které pak vytváří negativní jevy na světě. Všechny konspirační teorie (některé již nejsou teorie) žijí také z našeho strachu a negativních pocitů, které tím živíme.

Prosím tedy všechny, kdo čte o chemtrails, NWO, manipulaci, a podobných tématech, aby se snažili odprostit od negativních pocitů s tím spojených.

Je třeba informovat o těchto tématech, protože jsou závažná! Ale je třeba informovat tak a přemýšlet o nich tak, aby ti, kdo na ně narazí třeba poprvé, nebo podruhé, nebyli směřováni do strachu (ten podporuje tyto zvrhlosti), nýbrž měli nadhled a také to s tímto nadhledem podávali dál.

Zde uvádím jednu myšlenku, kterou jsem trochu rozvedl.

Buddha: Vše, čím jsme, je výsledkem našich myšlenek.
Panzik :) ... a přispívá k obrazu tohoto světa.

Přeji mnoho štěstí v pochopení tohoto světa

Panzik


P.S. Díky Orgonete za umožnění tohoto kolektivního blogu a věřím, že se nám společně podaří vytvořit něco, co posune lidi správným směrem.


7 komentářů:

  1. Super, laťka nasazena opravdu vysoko (:-))))

    OdpovědětVymazat
  2. Blog vypadá moc pěkně včetně prvního příspěvku!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné!! Blog i článek ! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mnohdy je velmi těžké se postavit obrovské síle, která nás tlačí k zemi, když není v dohledu a možnostech jednotlivce skutečnost změnit, ale často je to jediné, co může osvobodit naši duši a co je třeba pro změnu učinit, tj. udělat to sám za sebe, bez ohledu na okolnosti a přístup ostatních lidí. Asi jsem individualista, ale pokud se budeme držet myšlenky prvního příspěvku, tak chci takovýto směr a uvažování podporovat!
    Máme právo být bytostmi světla!
    Ota

    OdpovědětVymazat
  5. Lidé, které ve svém životě potkáváme, jsou odrazem stavu naší mysli. Zrcadlí nám to, co v sobě jaksi nemáme zpracováno. Takže z tohoto úhlu pohledu je "realita" ve které žijeme velmi, velmi individuální záležitost :-)
    Osobně si myslím, že není potřeba věnovat chemtrails, NWO, manipulaci, a podobným tématům pozornost a tedy i energii. Je potřeba začít žít!
    Už jen to, že o těchto tématech přemýšlíme nám vytváří realitu, ve které se pak tyto "negativní" jevy vyskytují. Proč? Protože je ještě nemáme zpracované. Jakmile se nám to povede, už je ve své "realitě" potřebovat nebudeme. Jednoduše z ní zmizí.

    OdpovědětVymazat
  6. Proč se pak ,ale třeba chemtrails vyskytoval nad mojí hlavou už v době, kdy jsem tomuhle nevěnovala pozornost,tím pádem jsem to ani nezrcadlila,neměla ve svojí realitě,v mysli, protože jsem nevěděla o co jde, prostě to byly jen divný mraky?A já nad nima nepřemýšlela,takže si je neutvořila a přesto tam byly.

    OdpovědětVymazat