modrá obloha

modrá obloha

čtvrtek 19. ledna 2012

Neznámy zvuk vychádzajúci zo zeme straší ľudí po celom svete

Na serveri Youtube.com v poslednom čase pribúdajú videá s čudnými zvukmi z rôznych kútov sveta. Sú to nevysvetliteľné javy, z ktorých ide doslova mráz po chrbte.

Videá užívatelia pridali z USA, Kanady, Ázii, ale i z Európy a stále ich pribúda. Na internete sa už objavili prvé teórie o prepojení týchto zvukov s koncom sveta. Ďalšie majú prozaickejšia závery. Informuje server Novinky.cz.

Podľa dostupných informácií znejú zvuky mechanicky alebo priemyselne a takmer vždy ich počuť priamo nad hlavou alebo zo zeme.

http://youtu.be/nMe3jwUeqII http://youtu.be/gUCJVwMCV7U
http://youtu.be/JArPkrS4LYQ http://youtu.be/gtLNmdZTf_g

Nasnímané zábery pochádzajú takmer zo všetkých kontinentov. Konkrétne potom napríklad z miest Melbourne, Glasgow alebo Mexico City. Najbližšie informácie o záhadnom zvuku pochádzajú zo susednej Budapešti.

Špekulácie o tom, že zvuky sú spojené s koncom sveta, sa objavili takmer okamžite, ale preukázať tieto tvrdenia je takmer nemožné.

Naopak pravdepodobnejšie teórie poukazujú na to, že môže ísť o pohyb litosférických dosiek krajina alebo blížiace sa zemetrasenie.

V neposlednom rade sa nedá vylúčiť ani fakt, že ide len o veľmi dobre premyslený podvrh.

Zdroj: tvnoviny.sk

1 komentář:

  1. Zvuky nie je vôbec počuť ani zhora ani zdola, všetko sa robí na PC. Treba si všimnúť, že keď sa niekde "zvuk" filmuje alebo natáča na mobil, buď sú tam neni žiadni ľudia, alebo tí, čo práve prechádzajú, sa ani len nezastavia a nepozerajú sa smerom, odkiaľ by mal zvuk vychádzať, idú jednoducho ďalej, z toho vyplýva že obraz a zvuk sú natočené na iných miestach. ...Zvuk straší len ľudí na nete, aj to tých, ktorí sa strašiť nechajú

    OdpovědětVymazat