modrá obloha

modrá obloha

pátek 2. prosince 2011

Rakovinou sužované turecké město se opakovaně nachází pokryto záhadným bílým slizem, jsou za tím chemtrails?

Obyvatelé Dilovasi, průmyslového předměstí u okraje tureckého Instanbulu, hledají odpovědi týkající se záhadné substance, kterou při četných příležitostech našli, jak pokrývá auta, stromy, prádlo a zeleninové zahrady po celém městě. Turecké noviny Milliyet hlásí, že vládní činitelé se v současnosti snaží identifikovat zdroj tohoto lepkavého slizu, který údajně způsobil onemocnění mnoha lidí a zničil místní úrodu. Podle Hurrieyet Daily News (HDN) vede Turecká rada pro vědecký a technický výzkum vyšetřování této záležitosti, ale až poté, co místní média začala hlásit, že tuto substanci nelze smýt z oděvů, úrody a dalších znečištěných předmětů. „Moje úroda měla hodnotu nejméně 20 000 tureckých lir (asi 10 695 dolarů), ale je teď všechna zničená. Zelí, pórek a další plodiny byly tímto slizem zničeny. Už je nemůžu prodat. Všechno jsem to vyhodil. Ta látka také pokryla okna mého skleníku a blokuje to sluneční svit,“ řekl Allattin Illik, obyvatel Dilovasi a vlastník skleníku. Podle Digital Journal byli místní činitelé v Dilovasi, což je hodně průmyslová oblast se zhruba 200 průmyslovými závody kolem této oblasti, obviněni z krytí závažnosti toxického znečištění této oblasti. Ve skutečnosti jsou v této oblasti důkazy o vyšším výskytu rakoviny, než je obvyklé, a to zhruba 30 krát vyšší, než je národní průměr. Ale dalším možným vysvětlením tohoto neidentifikovatelného chemického pokryvu jsou „chemtrails“, program rozstřikování chemikálií, při němž tryskové letouny záměrně uvolňují různé materiály a látky podobné tomu typu, co se nachází v Dilovasi, jež byly sledovány na mnoha místech po celém světě. Na rozdíl od normálních výfuků z tryskových motorů zanechávající stopy contrails, které se rychle rozplynou, chemtrails na obloze přetrvávají a často se rozpliznou do umělých oblak. V některých případech zůstaly ve skutečnosti po těchto chemtrails částice, které se jevily jako prachové, s vlákny podobnými pavučinám a mazlavý sliz podobný tomu, co se nachází v Dilovasi (http://www.willthomas.net/Chemtrail…). Pro jistotu se ještě podívejte na následujcí úryvek z epizody Nevyřešených záhad z roku 1997, kde obyvatelé Oakville, Wash., onemocněli poté, co z oblohy padal neidentifikovaný sliz:
P.S. Orgonet: Toto video s českými titulky najdete zde: http://www.overstream.net/view.php?oid=l6a4t3aqest8
Další video o slizu: 

9 komentářů:

  1. no keby to bol chemitrail to by museli tie letadla tahat za sebu cisternovy vlak aby spravili povlak dost hruby ako opisuje clanok.inak chemitrail je jasne ze existuje .ale tento pripad je skor nejaka fabrika.

    OdpovědětVymazat
  2. No, nemusí tomu tak být. Stačí, když po určitou dobu budou chemoplány sprejovat jednu složku, tu udržovat v určité výšce (koridoru, pásu apod.), a pak tam vypoutět druhou látku (na způsob binárních zbraní), která s tou první zreaguje, a substance je na světě, a padá volně na určené místo. Nezapomínejme, že se chemtrailsuje téměř denně více jak 10 let !!! Takže toho svinstva jsou tam už opravdu celé vlaky. Ostatně jedna čtenářka před časem psala, že viděla nějaké vlaky, co vozí k letišti v Praze nějakou bílou sypkou hmotu, a zpátky jedou prázdné. Takže překvapení bude i v této oblasti asi mnohem víc, než si vůbec dovedeme představit !!!

    OdpovědětVymazat
  3. a co piloti obsluha letadel vzorek paliva by neuškodil nebo to je jako olovo v benzínu ,vyžší vykon v turbínach

    OdpovědětVymazat
  4. Přimlouvám se za překlad videa z Nevyřešených záhad pro ty, co nerozumí anglicky...

    OdpovědětVymazat
  5. Jaj, vy jste blázni! "nějakou bílou sypkou hmotu, a zpátky jedou prázdné" ono většinou se vozí materiál jenom jedním směrem - jet tam a z5 se stejnou látkou by bylo asi trochu bláznivé (samozřejmě i to se dělá, třeba kvůli celním podvodům). Ale představa že by někdo nepozorovaně dostával do vzduchu tuny chemikálií deset let aniž by to prosáklo na veřejnost je totální utopie!

    OdpovědětVymazat
  6. Toto video s českými titulky zde: http://www.overstream.net/view.php?oid=l6a4t3aqest8

    OdpovědětVymazat
  7. Byly dokonale utajovány různé klíčové události ve světě až přes 50 let !!! A některé jsou tak závažné, že nebudou veřejnosti odtajněny NIKDY !!! Takže tu totální utopii si anonyme 15:00 klidně strč zase za klobouk, a nedělej ze sebe zbytečně přihlouplého chytráka.

    OdpovědětVymazat
  8. pro tureckého domorodce je záhadnou substancí prakticky všechno, oc nevypadá jako tabák,l káva, okurka nebo hašiš, ale to bych odbočil

    autor článku neuvedl zdroj informací, tak to udělám za něj ( http://archive.hurriyetdailynews.com/n.php?n=white-material-to-be-searched-by-officials-2011-11-09 ), každopádně já osobně bych se nedivil, kdyby v tureckém hospodářství nebyl problém vypouštět jedovaté látky a všelijaké další substance, co spolu a vzdušnou vlhkostí reagujou a tvoří třeba spad v podobě slizu..

    když není problém vypouštět smrtelně nebezpečné látky na teplicku (Knauff) pod krytím úřadů, o turecku si nejde myslet vůbec nic..

    každopádně vysvětlovat si to za pomocí chemtrails je možné taky,

    OdpovědětVymazat
  9. Ad Anonymní 15:00 :

    A přece o těch vlacích chemtrailsové hmoty pořádně nikdo nic neví. Ono se nadarmo neříká,že pod svícnem je největší tma !!! Je docela dobře možné, že nám ty vlaky jezdí přímo před nosem a nidko v tom nevidí nic podezřelého, když nemá informace, nezná souvislosti. O to soudruhům z NWO jde především !!!

    OdpovědětVymazat