modrá obloha

modrá obloha

pondělí 17. října 2011

Víkendová chemoterapie, aneb jak udělat z modré oblohy chemickou žumpu





11 komentářů:

  1. Lítali jako vzteklé vosy i na Slovensku, napočítal jsem i 5 najednou, řádově desítky přeletů za hodinu, takže za den snad stovky, kde berou to obrovské množství letadel? Odkud to lítá?

    OdpovědětVymazat
  2. V sobotu to bylo opravdu k vzteku..čím víc jsem byla venku,tím víc mi teklo z nosu.Už delší dobu mám podezření,že za mojí vodnatou rýmou je chemtrails a přes víkend jsem si to zase ověřila.

    OdpovědětVymazat
  3. To samé o víkendu na ústecku,5-6 najednou,stovky letadel.Kladu si stejnou otázku,kde se bere to množství letadel,kdo je pilotuje, kdyby to byly stovky lidí,už by musel někdo nějak promluvit.Kdo to platí?Čím dál víc vidím souvislost mezi chem. a "krizí".Jsou snad vlády vydírány,aby odváděly peníze na tyto projekty?

    OdpovědětVymazat
  4. přehled leteckých základen: http://translate.google.cz/translate?hl=cs&langpair=en%7Ccs&u=http://www.globemaster.de/regbases.html

    Odkud to lítá??..viz...je odkud...

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně, byla jsem na návštěvě o víkendu na Valašsku a byla to hrůza. Lítali jak zběsilí.

    OdpovědětVymazat
  6. Jojo, odkud, to lítá ??
    Nad Tatrami to začína od poľskej strany, urobia taký okruh cca priemer 50 km, akože nič, akože...
    Robia to nad ránom, myslím, lebo dopoludnia sú
    "závojnatky" už na oblohe.

    OdpovědětVymazat
  7. aj tu nad Žiliou to bol horor, mam otrasne fotky ale neviem ich sem dat

    OdpovědětVymazat
  8. a dneska to samé... jen s tím rozdílem, že nastříkáno přes noc a z modré je úplně divná šedivá mlha. A doteďka se nemůžu zbavit kovové příchuťě v puse... a to octuji od pravého poledne... Asi přidali na hustotě hliníku, abych jim vyšla ta oblačnost, co plánují...

    OdpovědětVymazat
  9. Možná nejsou všechna chemtrailsující letadla skutečnými letadly, ale zvláštními doutníkovitými plavidly (utajené vojenské projekty ?, mimozemšťané ?, nebo obojí - spolupráce ?), které se holograficky kryjí na způsob pozemských letadel.
    Existují videa těchto plavidel, i to, jak jsou některá nedostatečně "maskována", a jejich skutečný tvar a rozsah je tak zřetelně patrný. I to, které části jsou hologramprojekce, a které jsou skutečné.
    Skrze trup takového "doutníku"prosvítají kulovité světelné objekty, seřazené za sebou jako korálky na niti. V jeden moment přední koule na čele "doutníku"jakoby vyskočí z té formace, a letí pryč. Zezadu okolo letící jiná světelná koule udělá hup, a zapojí se zezadu do formace světelných koulí uvnitř "doutníku", který se však dál"tváří" jako naše velké pozemské letadlo s křídly a ostatními běžnými atributy. Přitom "doutník" bez přestávky hustě sprejuje oblohu.
    Na místě motorů na křídlech se objevuje po jedné světelné kouli, a další koule jsou o kousek dál směrem ke konci či okraji hlavních křídel. "Letadlo" tak vypouští 5 chemostop najednou !!! Díky tomu, že se koule zřejmě létají doplňovat chemosprejovadly, může doutník zcela bez přerušení sprejovat oblohu nepřetržitě. Vídávám někdy zřejmě taková "letadla" vyrábějící chemostopy na obloze od obzoru k obzoru bez jediného přerušení. Uvědomme si, že tedy může celkem s přehledem sprejovat chemostopu více jak 200 km dlouhou "na jediný zátah"!!!

    OdpovědětVymazat
  10. http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/radim-tolasz.php?itemid=7262

    OdpovědětVymazat
  11. ad anonym 8.11.2011 21:22
    Také http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/radim-tolasz.php?itemid=12707

    Je dobré pročíst si komentáře pod článkem. r.m. to tam bezvadně rozvířil.:-))
    N.B.

    OdpovědětVymazat