modrá obloha

modrá obloha

středa 14. března 2012

Potraviny a.s. - český dabing

6 komentářů:

  1. Zdravím,bojím se ,že "dostali" Orgoneta(Temní,nebo bacily).To video je pěkný,jenže-ty produkty má k dispozici jen asi těch 8-10% lidí,ke kterým patříme-velká většina obyvatel této planety nemá k jídlu ani ty potraviny,na které je ve videu "pliváno".Ba dokonce nemá ani pitnou vodu.Nejvážnější je ale to,že ten relativní "blahobyt" stojí na ropě-nebude ropa,bude průser-a nevytrhnou to ani Plejáďané.Tak se radujte,dokud to jde-zítra už přijde jaro.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, tenhle film je mazec...
    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle film si budu pouštět dnes večer a tak jsem zvědavá. Už jsem vyděla několik filmů zaměřených tímhle směrem, a tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  4. TESCO, KAUFLAND, ALBERT, LIDL, BILLA, MAKRO....

    OdpovědětVymazat
  5. jak je mozne, ze ministerstvo zemedelstvi nema pravomoc zavrit podnik, ktery nekolikrat po sobe produkuje maso nakozene smrtelne jedovatou bakterii e-coli?! A co to je za nesmysl zakon o hanobeni potravin?! Zazalovali Oprah, za to ze v televizi rekla, ze ji presla chut na dalsi burger! Po tom, co jsem videla me taky presla chut. Existuje svoboda slova, svoboda nazoru.... a clovek nemuze rict na kameru, co si mysli!

    OdpovědětVymazat
  6. To by byl mazec kdyby lidi přestali jíst maso.

    OdpovědětVymazat